Foran Inter – Roma

Det begynner å bli lenge siden oppgjør mellom Roma og Inter hadde samme tyngde som kampene Roma nå til dags spiller mot Napoli og, aller mest, Juventus. Dog er det ikke så mange år siden Roma var den evige toer etter Inter heller enn Juventus. I inneværende sesong er ting faktisk litt annerledes. Inter ligger i skrivende stund på en femteplass og står med 48 poeng, 8 bak Romas 56.

I likhet med Roma (slik som er tilfellet med Napoli og Juve, for ikke å snakke om Atalanta), har Inter hatt et meget sterkt 2017 i Serie A hittil. Den eneste kampen de ikke har vunnet siden den 2. desember er tilfeldigvis et ettmålstap på Juventus Stadium. Det kan se ut som at gode gamle Stefano Pioli virkelig har fått orden på sysakene som virkelig var i kaos etter sparkingen av Frank de Boer i begynnelsen av noveember i fjor.

Icardi og Handanovic fortsetter å prestere konsekvent på høyt nivå i Serie A, samtidig som nysigneringer som Candreva og Joao Mario har virkelig begynt å finne formen i svartblått. Vi forventer et offensivt Inter fra start i morgen. Pioli har noen få problemer i forhold til lagutvalget i morgen. Ikke bare er Miranda suspendert, men det sies også at Murillo, Brozovic og Kondogbia skal være noe tvilsomme fra start. Vi tror på følgende lagoppstilling:

Inter, 3-4-2-1: Handanovic; D’Ambrosio, Medel, Murillo; Ansaldi, Kondogbia, Gagliardini, Candreva; Perisic, Joao Mario; Icardi

På sin side har Luciano Spalletti tilnærmet full stall å velge fra i morgen, og med flere nøkkelspillere utvhilte etter å ha blitt ‘spart’ i midtuken, er det duket for en toppet startellever:

Roma, 3-4-1-2: Szczesny, Manolas, Fazio, Rudiger; Emerson, De Rossi, Strootman, Peres; Nainggolan; Dzeko, Salah

Kampstart er 2045, og rettighetene i Norge eies av Viaplay.