Lørdagsoppgjør: Roma – Napoli

Roma mot Napoli, Derby del Sole. En klassiker av et oppgjør både i nyere og eldre historie av italiensk fotball. Lagene som de siste årene har kjempet om hvem som best fortjener tittelen ‘den evige toer’. Både Spallettis Roma og Sarris Napoli har spilt fotball som har vært en fryd for øyet hittil i årets utgave av Serie A, og det er all grunn til å forvente en fartsfylt ettermiddagskamp. Begge lag vil være ute etter å revansjere seg etter tap i Coppaen i midtuken, men aller mest er dette en kamp om andreplassen og om å ikke være det laget som faller lengre bak Juventus og dermed lengre unna drømmen om en Scudetto.

Mens opprørspolitiet er opptatt med å stille seg opp i posision utenfor Olimpico sitter de respektive managerne og planlegger de siste detaljene foran kampen. Luciano Spalletti har mer eller mindre en komplett tropp å velge fr, selv om mange så tydelig slitne ut i det elendige derbyet for kun tre dager siden. Vi har dog ikke grunn til å tro at det blir noen store endringer i forhold til startelleven, med unntak av at De Rossi trolig vil være tilbake til fordel for Paredes.

Roma, 3-4-1-2: Szczesny, Rudiger, Fazio, Manolas; Emerson, De Rossi, Strootman, Peres; Nainggolan, Salah, Dzeko.

Sarri, på sin side, mangler kun Tonelli foran denne kampen og vi kan regne med å se et tilnærmet toppet Napoli-lag fra start. Vi tror på følgende:

Napoli, 4-3-3: Reina, Ghoulam, Koulibaly, Albiol, Hysaj; Hamsik, Diawara, Zielinski; Insigne, Mertens/Milik, Callejon.

Kampen ser du på Viasat Sport eller Viaplay, og avspark er 1500.

 

Daje!