Roma overlegne på Sicilia

Roma sto med tre strake tap og et meget sliten mannskap før turen til Sicilia, men med store rokeringer og friske ben på banen ble det tre poeng. 

dzekopalermo

Roma kom meget skjevt ut av oppgjøret da Szczesny fomlet inn ballen i eget nett, men heldigivs ble det hele avblåst for offside. Og etter den litt trøbblete starten hadde Roma nærmest full kontroll. El Shaarawy åpnet ballet med å sette inn 1-0 etter en strålende assist av Grenier som debuterte fra start.

Palermo var litt farlig frempå i starten av andre omgang, men scoringer av innbytter Dzeko og Peres på overtid gjorde sitt til at det alt i alt ble en meget komfortabel seier.

Med 3-0 og tre poeng tok Roma tilbake 2. plassen som Napoli lånte i et par timer. Neste match for Roma er mot Lyon på torsdag da Spallettis menn skal snu 2-4 og komme seg til kvartfinalen av Europa League.

 

Wojciech Szczesny 6,5: Forferdelig tabbe i strten, men reddes av dommeren som dømmer (korrekt) for offside. God redning på Diamanti-skuddet like etter pause. Holder nullen.

Juan Jesus 6,5: Meget lite involvert, hverken i positiv eller negativ forstand. La så vidt merke til brasilianeren på banen. Det sier kanskje mest om trusselen fra Palermo.

Federico Fazio 6,5: Solid, var ikke mye trussel fra Nestorovski, men har god kontroll på det som kommer.

Antonio Rüdiger 5,5: Meget svak kamp av tyskeren som bommer på en megasjanse, har et meget farlig balltap og lagde noen frispark i farlige posisjoner. Ble rundlurt av vår norske venn i rosa drakt i tillegg.

Bruno Peres 6,0: Har en kamp på det jevne med noen innleggsbom og fine raid som blir skuslet bort før han setter inn 3-0 på overtid.

Clemet Grenier 7,0: Fikk sin første kamp for start og leverte en strålende assist. Prøvde på det ekstraordinære gjennom hele kampen og spilte på høy risiko. Helt ok kamp av Grenier som ikke hadde så høy pasningsprosent, men redder seg inn med en nydelig assist. Pådro seg et gult kort og ble byttet ut etter en drøy tme.

Leando Paredes 6,5: Skapte noen fine sjanser og slo noen gode døballer, men mangler den lille finishen for at han skal være avgjørende. Pådrar seg et gult kort Ok kamp.

Radja Nainggolan 6,5: Har vært avkjølt siden Inter-kampen, og tok lang tid før det begynte å ligne noe for kveldens kaptein da han fant Dzeko med en nydelig assist kvarteret før slutt. Misset en stor mulighet i første omgang.

Mario Rui 6,0: Var mye på etterskudd av Embolo i første omgang, men løftet seg i 2. omgang. Emerson ble nok ikke skremt av hva han så fra sin backrival.

Stephan El Shaarawy 7,0: Fikk med seg en etterlengtet scoring, men ble nok en gang litt for veik ellers. Blir veldig forutsigbar i alt han foretar seg.

Mohamed Salah 6,0: Fikk lite til gjennom hele kampen. Var ikke mye bra baller han fikk å jobbe med heller.

INNBYTTERE:

Edin Dzeko 7,0: Kommer inn, scorer. Kan ikke be om mer. 30 mål totalt denne sesongen.

Kevin Strootman 7,0: Kommer inn, assisterer. Kan ikke be om mer.

Daniele De Rossi N/A: Kommer inn de siste ti minuttene og er ikke veldig synlig.