Foran Roma – Atalanta

Roma har sjansen til å fortsette reisen mot det som viser seg å være den siste muligheten for trofé i inneværende sesong – Atalanta gjester Olimipico lørdag ettermiddag.

Til tross for at gleden har blitt vesentlig dempet som følge av at Roma nå er ute av de to øvrige turnerningne, har ulvene faktisk vunnet sine 6 siste fotballkamper, og flere spillere har vært i god form hva gjelder seriekamper de siste ukene. De Rossi har blitt klarert for spill etter noe tvil. Demed har Spalletti en stort sett en skadefri stall å velge fra foran kampen, selv om Emerson fremdeles vil være ute en stund til. Vi forventer følgende lagoppstilling:

Roma, 4-2-3-1: Szczesny; Mario Rui, Manolas, Fazio, Rüdiger; De Rossi, Strootman, Nainggolan; El Sharaawy, Dzeko, Salah

Atalanta sin form de siste ukene har vært ekstremt variert. Et sviende 7-1 borte mot Inter ble etterfulgt av to meget sterke kamper før de kun klarte uavgjort hjemme mot et skrantende Sassuolo forrige serierunde. Godeste Gian Pero Gasperini må klare seg uten den meget innflytelsesrike Alejandro Gomez mot Roma, samt at Zukanovic, Spinazzola, Dramé og Pesic er tvilsomme foran kampen. Sannsynlig lagoppstilling er som følger:

Atalanta, 3-4-1-2: Berisha; Masiello, Caldara, Toloi; Kurtic, Freuler, Kessie, Conti; Grassi; D’Allesandro, Petagna

 

Avspark er 1500, og kampen vises på Viasat Sport og Viaplay.