Roma Club Norvegia søker nytt blod!

Sesongen begynner så smått å dra seg mot slutten, og som vanlig på denne tiden av året begynner de fleste av oss å se fremover. Så også vi i Roma Club Norvegia.

Etter fire år med samme styresammensetning, føler vi tiden er inne for å slippe andre, friske krefter til. Vi som engasjerer oss for AS Roma i Norge håper og tror genuint at det finnes kompetente og villige mennesker der ute som er klare for å plukke opp stafettpinnen. Ikke bare for å drive det norske fellesskapet videre, men forsterke og forbedre både supporterklubben og nettsiden asroma.no.

I utgangspunktet søker vi alle som er villige til å bidra, både med stort og smått. Det være seg medlemmer til RCN-styret, eller skribenter til nettsiden. Foreløpig setter vi ikke noe konkret tall på hvor mange mennesker et nytt styre skal bestå av, da alle gode krefter er hjertelige velkomne til å bidra. Det første styret, samt det avtroppende, har bestått av fire medlemmer, henholdsvis president, vise-president, sekretær og kasserer.

Et nytt styre vil bli gitt tilnærmet blanke ark i arbeidet med å ta RCN videre inn i fremtiden. Sentralt står fortsatt selvsagt billettformidling til norske romanisti (og andre nordmenn som vil bivåne Romas fremste attraksjon), men her har vi vår mann Erlend Drotninghaug i den evige stad allerede, og vi i det sittende styret ser for oss at Erlend blir med videre uavhengig av ny styresammensetning. Med residens i Tottis fødeby gir det kort avstand mellom de som sitter i Norge, og AIRC og klubben i Italia.

Utenom dette ønsker vi ikke å legge noen føringer på hva nytt styre bør foreta seg, men vil selvsagt være tilgjengelig for alt det et nytt styre ønsker svar på.

Som nevnt tidligere i artikkelen er dette også tidspunktet for å gi lyd dersom du ønsker å bidra på andre måter. Spesielt prekært er behovet for å utvide skribentstallen til asroma.no. Går du med en skribent i magen er dette tiden å gi lyd fra seg! Vi trenger flere koster på dekk for igjen å kunne fremstå som relevante i nyhets- og aktualitetsformidlingen rundt AS Roma.

Dersom du kunne tenke deg å bidra rundt det norske Roma-fellesskapet, enten som styremedlem i Roma Club Norvegia, skribent hos asroma.no, eller på andre måter, send en kortfattet mail til webmaster@asroma.no med navn og på hvilken måte du ønsker å bidra. Vi håper å høre fra deg!

DAJE ROMA!