Offisielt: Di Francesco er Romas nye trener!

Det har vært en dårlig skjult hemmelighet at Eusebio Di Francesco skulle bli Romas nye trener, men nå er det hele offisielt!

di francesco

Den 47 år gamle italieneren har signert en to-årsavtale og skal da lede laget til 2019. Di Francesco har ledet Sassuolode siste 5 sesongene og har tatt laget fra Serie B til å spille Europa League sesongen som var.

Tidligere har Di Francesco trent Lecce, Pescara og Virtus Lanciano.

Det er ikke første gangen Di Francesco signerer for Roma, som aktiv spiller var han i klubben i 4 sesonger, mellom 1997 og 2001. Romas nye trener spilte 129 kamper og scoret 16 mål for klubben og var med å ta Romas foreløpig siste Scudetto i 2001.

«Jeg er ekstremt glad for å komme tilbake til Roma for å trene en klubb som alltid har ment mye for meg. Jeg vil gi alt og skal sørge for at laget får resultatene som de fortjener.» uttalte hovedpersonen selv til asroma.com