Foran Roma – Hellas Verona

Romas trøblete start på årets sesong har vært en miks av dårlige resultater og dårlig vær. På Stadio Olimpico i kveld er det forventet at Di Francesco leder laget til en ny trepoenger når Hellas Verona gjester den evige stad.

Lagenes form i Serie A:
Roma: (V T – – -)
Hellas Verona: (T U T – -)

Til tross for at sesongen så vidt har kommet i gang, vet Roma at det er på tide å sanke trepoengere for å henge med i toppen. Foreløpig står Eusebio Di Francesco med én seier og ett tap, i tillegg til å ha en kamp til gode ettersom forrige helgs oppgjør mot Sampdoria ble avlyst. Når det gjelder nyopprykkede Hellas Verona har de fått en tøff start på tilværelsen i Serie A, og står med kun ett poeng på tre kamper. I likhet med Eusebio Di Francesco og Roma føler nok Fabio Pecchias menn at laget har vært uheldig med hvilke motstandere de har måttet møte de første rundene. Til nå har Hellas Verona tapt borte mot Napoli (3-1) og Fiorentina (5-0), samt at de har spilt uavgjort mot Crotone (0-0).

Tar man de to lagenes sesonginnledning i betraktning kan vi forvente oss et oppgjør der Roma vil dominere, og et Hellas som etter all sannsynlighet vil forsøkte å ta med seg et positivt resultat og ett poeng hjem til Verona. Roma fremstår imidlertid som soleklare favoritter, men tendensene laget har vist den siste tiden kan likevel gi indikasjoner på at det ikke blir en lett kamp.

Når det gjelder formasjon vil begge lagene tilsynelatende gå ut i 4-3-3. Vi forventer følgende lagoppstillinger:

Roma: Alisson; Florenzi, Manolas, Juan Jesus, Kolarov; Nainggolan, Gonalons, Strootman; El Shaarawy, Dzeko, Perotti.

Hellas Verona: Nicolas; Cacéres, A Ferrari, Heurtaux, Souprayen; Buchel, Zuculini, Bessa; Romulu, Pazzini, Verde.

FORZA ROMA!