Spillervurderinger: Roma 3 – 0 Hellas Verona

Endelig løsnet det for Eusebio Di Francescos menn. Etter en periode med varierende prestasjoner vant Roma komfortabelt 3 – 0 hjemme mot et tannløst Hellas Verona. 

Skjermbilde 2017-09-16 kl. 23.48.46
Alisson – 6:
Nesten umulig å sette karakter på brasilianeren. I løpet av 90 minutter ble han sjeldent satt på prøve og kan dermed notere seg for en ny smultring.

Alessandro Florenzi – 7,5: En av kveldens beste. Smått utrolig at han har vært ute i nesten ett år. Leverer en kjempekamp; full kontroll defensivt og løper opp og ned høyresiden i 90 minutter. Noterer seg også for en målgivende pasning. Bentornato, Ale!

Kostas Manolas – 6,5: Rolig og feilfri kveld på jobb. Sammen med Fazio setter de 17 år gamle Moisse Kean fullstendig ut av kampen.

Federico Fazio – 6,5: Utrolig viktig kamp for Fazio. Argentineren har lenge vist at han har slitt i et firemannsforsvar, men i kveld leverte han varene. Tar alt som kommer i lufta, og er komfortabel med ballen i beina. God forestilling.

Aleksandar Kolarov – 7: For en signering. Atter en gang leverer serberen en kjempekamp. I likhet med Florenzi løper han konstant gjennom hele kampen, har full kontroll defensivt, og noterer seg for en ny assist. Forrige sesongs førstevalg på venstreback, Emerson Palmieri, skal spille godt for å sette Kolarov ut av laget når han er tilbake fra skade.

Radja Nainggolan – 7,5: Rutinekamp av midtbanekrigeren. Er overalt og scorer det viktige 1-0-målet. Byttet ut etter 75 minutter til fordel for Gerson.

Daniele De Rossi – 6,5: Full kontroll. Får i overkant mye rom på midtbanen og styrer spillet på sedvanlig vis. Gjør akkurat som han vil når Hellas-midtbanen ikke makter å komme opp i press. Pådrar seg imidlertid et særdeles unødvendig gult kort på stillingen 3-0.

Lorenzo Pellegrini – 7,5 BB: Banens beste. Samtlige spillere presterte godt i dag, men Pellegrini utmerket seg med å være et konstant uromoment fra start til slutt. I likhet med Nainggolan løper han hele tiden både vertikalt og horisontalt. I tillegg til å få Souprayen utvist var han svært delaktig i det viktige 1-0-målet.

Cengiz Ünder – 6,5: Veldig god kamp av det tyrkiske stortalentet. Viser gode tendenser og skaper mye uro for Hellas-forsvaret fram til han blir byttet ut i det 75. spilleminutt. Kunne notert seg for scoring da han kom alene med Nicolas, men sendte ballen over mål.

Edin Dzeko – 7,5: Kunne blitt banens soleklart beste om han hadde omsatt sjansene sine. Ville sannsynligvis notert seg for seks, sju scoringer om han hadde vært skikkelig på høgget. Dzeko har nå utrolige 13 mål på 12 hjemmekamper i Serie A, og forhåpentligvis vil han fortsette den gode trenden utover sesongen.

Stephan El Shaarawy – 6,5: Solid forestilling av italieneren. Skaper mye trøbbel for Hellas-forsvaret, men er ikke klinisk nok til å notere seg på scoringslisten. Kom til flere gode muligheter og viste gode tendenser gjennom hele kampen. Hadde assist på 1-0-målet.

Patrik Schick, Gerson og Hector Moreno ble byttet inn, men får ikke karakter siden de ikke satte nevneverdig preg på kampen.