Forhåndsomtale Qarabag – Roma

Onsdag kveld er det igjen klart for Champions League hvor Roma denne runden spiller borte mot aserbajdsjanske Qarabag. Qarabag er i utgangspunktet det svakeste av de 32 lagene i turneringen, men her bør det advares mot et mulig snublesteg, hvis ikke innsatsen og konsentrasjonen er på topp i 90 minutter (les: BATE – Roma 3-2 15/16).

Qarabag har vært med i gruppespillet i Europa League i tre sesonger på rad før de i år endelig fikk sin debut i det gjeveste selskap, etter å ha slått ut FC København i den siste kvalifiseringsrunden. Det ble en brutal start i CL med 0-6 mot Chelsea, hvor Roma på sin side spilte 1-1 hjemme mot Atlético Madrid.

Det pryder ikke akkurat av kjente spillere i Qarabags stall. Sett med norske øyne er det verdt å merke seg Tarik Elyounoussi som er på lån fra Olympiakos. Gledelig for Roma er at Diego Perotti er spilleklar, hvilket betyr at følgende 19 spillere setter seg på flyet til Baku:

Alisson Becker, Lukasz Skorupski

Juan Jesus, Aleksandar Kolarov, Federico Fazio, Bruno Peres, Kostas Manolas

Radja Nainggolan, Kevin Strootman, Lorenzo Pellegrini, Daniele De Rossi, Maxime Gonalons, Alessandro Florenzi, Gerson

Diego Perotti, Edin Dzeko, Cengiz Under, Gregoire Defrel, Stephan El Shaarawy

 
Merk at kampstart er kl. 18:00 norsk tid! Kampen ser du på ViaSport 1, sendestart kl. 17:55.