Velkommen til nye ASROMA.NO

Som dere kanskje har lagt merke til har asroma.no forandret utseende. Styret har over en lenger periode planlagt å modernisere nettsiden, og i løpet av de siste ukene har den gjennomgått en kraftig overhaling. Mannen som står bak arbeidet heter Einar Hansen – en trøndersk webutvikler med gulrødt hjerte. Vi kan ikke få takket han nok for arbeidet han har lagt ned – grande Einar!

Bak den nye siden skjuler det seg en hel del nye løsninger. Innhenting av kampdata og informasjon om neste kamp er nå automatisert, i tillegg er det opprettet et nytt system for registrering av nye medlemmer og bestilling av billetter. Siden er også tilpasset for bruk på mobil. I tiden fremover vil det bli lagt ned arbeid for å justere designmessige detaljer.

Vi trenger din hjelp

Som vi skrev i årets medlemsbrev håper vi at den nye siden vil bidra til å videreføre, og øke, engasjementet rundt Roma Club Norvegia og AS Roma. I den forbindelse behøver vi bidragsytere som vil hjelpe oss å få siden til å gå rundt. Her er det spesielt behov for nye skribenter som kan tenke seg å produsere forhåndsomtaler, kamprapporter, eller som bare ønsker å gi uttrykk for sine meninger. Dersom dette høres interessant ut er vi veldig interessert i å høre fra dere. I utgangspunktet er det ingen aldergrense for å melde interesse, men det forutsetter naturligvis at man følger AS Roma tett.

Hvis dere ønsker å bli med, eller bare har øvrige spørsmål om stillingen, gjerne send en mail med fullt navn, alder og hva du driver med i det daglige til kristoffer@asroma.no (med erlend@asroma.no i kopi). Supporterklubben drives på frivillig basis, og man får ingen godtgjørelse for å bidra. Til gjengjeld får du verdifull erfaring med å skrive og publisere nyhetsartikler på nett og være en del av en redaksjon. I tillegg får man muligheten til å bidra til et emne man oppriktig er interessert i.