Info om billetter til Roma – Liverpool 02.05.2018

AIRC (vår paraplyorganisasjon i Roma) har ikke fått garantert fra klubben at alle deres billettforespørsler vil komme gjennom til Roma – Liverpool. Dette er svært beklagelig og vi kommer til å etterspørre hvorfor dette har skjedd da vi i utgangspunktet er garantert et mindre antall billetter til hjemmekamper.

De anbefaler derfor å bruke onlineløsningen til aroma.com, som vil fungere på samme måte som for kampen mot Barcellona. På onsdag 18. april klokken 10:00 åpner det generelle salget på http://www.asroma.com/en/tickets/buy-tickets. Salget fungerer med et køsystem der du steller deg i kø fra du åpner linken, når du står i køen vil du vil få et estimert klokkeslett når det er din tur til å kjøpe billetter. Vi anbefaler at du gjør deg klar til å åpne linken i god tid før klokken 10:00 og at du har fullt navn, fødested og fødselsdato klart til alle du ønsker å kjøpe billetter til. Du kan maks kjøpe 4 billetter av gangen.

Se her for mer info om pris og slaget av billetter: http://www.asroma.com/en/news/2018/4/ticket-information-roma-v-liverpool-in-the-champions-league-semi-finals

Vi beklager at vi ikke kan bestille billetter til våre medlemmer på vanlig måte til denne kampen, men pågangen er rett og slett for stor til at vi kan garantere eller anbefale å sende inn forespørsel via AIRC.

 

Styret