Samson har nådd målet!

Som vi skrev her på aroma.no for noen måneder siden har Samson Delgado et sterkt ønske om å få oppleve en kamp på Stadio Olimpico:

For fem år siden var amerikaneren Samson Delgado på feil sted til feil tid da en fyllekjører forårsaket trafikkulykken som har etterlatt Delgado lam fra brystet og ned, og med begrenset motorikk i armene. Den tragiske ulykken har dog ikke dempet Delgados lidenskap for Roma, og sommeren 2016 fikk han møte laget under Romas treningsleir i USA. Nå er målet hans å komme seg på kamp i den evige stad, en ambisjon som enn så lenge står fast på den økonomiske fronten.

En innsamlingsaksjon ble startet og Samson har nå nådd målet om 5000 dollar for å kunne reise til Roma og se en kamp!

Vi snakket med Samson om han kommende reise til den evige stad:

Gratulerer med å nå målet ditt på GoFundMe! Når kommer du til å reise til Roma og til hvilken kamp? Tusen takk for gratulasjonen, det er en uvirkelig følelse. Så mange mennesker som gir bort sine hardt opptjente penge kun for å sende en som deler lidenskapen fotball, til Roma, jeg sier dette fordi fans av så mange forskjellige Serie A lag donerte penger. De så gjennom rivalitet og det er stort for meg.

 Jeg skulle ønske jeg kunne reise til returoppgjøret mot Liverpool, men det er dessverre ikke praktisk mulig for meg. En person in min posisjon må planlegge ting i mer detalj enn en uten funksjonshemninger. Så jeg kommer til å reise neste sesong. Akkurat nå ønsker jeg å reise til derbyet, men jeg tror jeg kommer til å velge den beste kampen som faller sammen med en Champions League kamp. Så jeg får kanskje med meg to kamper i istedenfor bare en!

Jeg vil gjerne oppleve en europeisk duell, la oss håpe vi ender topp 4 denne sesongen!

Har du noen andre ting du ønsker å gjøre og se når d reiser til Roma?

Jeg vil veldig gjerne se Trigoria, men jeg ser også frem til å se den berømte Tottiveggen. Også gleder jeg meg til å se Colosseum og Vatikanet.

Noe du spesielt du gleder deg til å spise når du kommer til Italia?

Hva vil jeg spise? Alt de har å tilby! Hvis jeg må velge en ting vil jeg gjøre noe en venn som har vært i Roma fortalte meg var noe av det beste. Sitte utenfor en café, drikke en espresso og spise en italiensk bakervare.

Takk for intervjuet og lykke til på reisen!

Takk selv. Ciao! Forza Roma!

Vi gratulerer Samson som endelig får muligheten til å se laget han elsker spille hjemmekamp og ønsker han lykke til på reisen!