Henting av billetter og fellesmiddag før Roma – Liverpool

I anledning semifinalen i Champions League har en god porsjon norske Romanisti sikret seg billetter til Roma – Liverpool. Det har derfor kommet inn en hel del forespørsler om felles opplegg før kamp i Roma. Vi planlegger derfor en fellesmiddag dagen før kamp på vår faste restaurant i Trastevere il Ciak. Vi møtes tirsdag 1. mai  klokken 20:15 på Piazza Trilussa og går samlet til restauranten. Billetter kan også hentes under middagen og påmelding til middagen finner du nederst i artikkelen.

Kampdag:

Vi møtes utenfor stadion og vi deler ut billetter fra klokken 1730 til klokken 18:00 ved trappen på høyre hjørnet etter man krysser broen Ponte Duca d’Aosta, som illustrert i kartet, vi merker oss med et RCN flagg. Jeg anbefaler alle å beregne meget god til for oppmøte da det generelt er mye trafikkaos rundt disse kampene. Beste reisemåte til Olimpico er å ta Metroen til Flaminio og trikken videre til Mancini (siste holdeplass) deretter går man over broen og er fremme ved stadion og møteplassen.
Jeg vil være tilgjengelig på dette nummeret +39 3404580138.
Ring gjerne hvis du lurer på noe praktisk info.
Erlend Drotninghaug, Presidente Roma Club Norvegia