RCN gruppetur, Roma – Juventus

Som annonsert for en tid tilbake går årets offisielle RCN gruppetur helgen 12. – 13. mai, med storkampen Roma – Juventus på programmet. Dette er siste hjemmekamp og Roma vil antakeligvis ha muligheten til å sikre seg en plass i neste års Champion League.

Billetter til kampen blir lagt ut for åpent salg fra og med mandag klokken 10:00, hvis du øsnker å bestille via RCN må du benytte kampbilletter skjemaet her: https://asroma.no/rcn/kampbilletter/ Frist for bestilling av billetter er søndag 6. mai klokken 20:00.

*Det inngår også en billettavgift på 2 euro pr billett fra AIRC

 

 

 

 

 

 

Betaling av billetter:

Betal hele beløpet pr billett i dagens eurokurs oppgitt av DNB. Benytt gjerne Vipps, det hele er såre enkelt: Du åpner appen og velger ”send penger”. Deretter bruker du søkefeltet og skriver inn ”Roma Club Norvegia”. Vi vil da dukke opp under fanen ”Bedrifter og Organisasjoner”. Hvis du ikke har mulighet til å bruke Vipps kan du betale til kontonummer 1503.17.84147. VIKTIG: Merk betalingen med navn på de du betaler for.

På programmet står det fellesmiddag på vår faste restaurant i Trastevere «il Ciak» lørdag klokken 2030 og felles sen lunsj før kamp på «Luzzi» ved Colosseum før vi tar turen mot stadion samlet. Påmelding til middagen og Lunsj finner du nederst på denne siden. Info om oppmøtetidspunkt og sted kommer på mail til de påmeldte. Du kan selvfølgelig melde deg på selv om du har ordnet billetter til kampen på egenhånd og befinner deg i Roma.

**Den årlige fotballturneringen Torneo Nord Europa Giallorossa utgår dessverre på grunn av frafall fra flere av de andre supporterklubbene, dette vil bli satset på til høsten.