Roma Club Norvegia søker nye ildsjeler!

2018/2019-sesongen er i gang, og vi i Roma Club Norvegia er på utkikk etter nye, motiverte skribenter som kan bidra til den daglige driften av asroma.no.

Hvorfor søker vi nye skribenter?

Som de fleste mest sannsynlig har lagt merke til, har vi de siste sesongene slitt med å opprettholde aktiviteten på hjemmesiden vår. Dette skyldes primært at vi har hatt for få skribenter, men også at flere gamle ildsjeler har gitt seg. Nå ønsker vi å snu situasjonen, og for å gjøre det, trenger vi din hjelp.

Hvorfor bli skribent?

Roma Club Norvegia drives på frivillig basis og ingen mottar økonomisk godtgjørelse for sine bidrag. Som skribent får man til gjengjeld verdifull skriveerfaring, du får ta del i en redaksjon, og viktigst; du bidrar til at supporterklubben vokser videre. Å ha skrevet for Roma Club Norvegia tar seg også godt ut på CV’en.

Hva gjør en skribent?

Som skribent for Roma Club Norvegia vil du ha ansvaret for å skrive generelle nyheter og artikler rundt AS Roma. Skribentene får utfolde seg tilnærmet fritt, noe som tilsier at man kan komme med egne forslag og ideer til hva som burde publiseres. Opprettelse av spalter, eller å intervjue andre supporterklubber foran Champions League-kamper, kan være eksempler på dette.

Skribentene har også ansvar for Roma Club Norvegias sosiale medier (Facebook og Twitter). Samtlige i redaksjonen har tilgang til disse.

Hvem kan søke?

Er du glad i AS Roma og liker å skrive, vil vi oppfordre deg til å søke. Det stilles ingen strenge krav, men noen forutsetninger må imidlertid være på plass:

  • Du må ha tid til å kunne delta. Med «tid» mener vi at du i snitt må kunne produsere en sak av større eller mindre omfang hver andre uke. Hvor ofte man kan skrive varierer naturligvis fra person til person, og det er noe vi er innforstått med.
  • Du burde ha tidligere skriveerfaring. Dette betyr nødvendigvis ikke at du burde ha «journalisterfaring» eller lignende. Vet du at du skriver godt, og du vet du har en relativt høy språkstandard, vil dette sannsynligvis være nok for å bli tilsatt i stillingen. Så ikke vær redd for å søke!

Vi har for øvrig ikke fastsatt noen grense på hvor mange skribenter vi er på utkikk etter.

Hva skal inkluderes i søknaden?

I søknaden er det ønskelig at du skriver litt om deg selv, ditt forhold til AS Roma, og hvorfor du ønsker å skrive for Roma Club Norvegia. Det er også fint om du nevner noe om tidligere skriveerfaring.

Søknaden sendes til kristoffer.ulvestad@gmail.com med dane@asroma.no i kopi. Søknadsfristen er satt til 12. september, men aktuelle kandidater kan tilsettes i stillingen allerede før den tid.

Om det overnevnte virker interessant, kan du enten legge igjen spørsmål i kommentarfeltet, kontakte oss på Facebook, eller kontakte nåværende redaktør Kristoffer Vold Ulvestad (kristoffer.ulvestad@gmail.com) eller visepresident Dane Lundberg (dane@live.no).

Vi håper å høre fra deg.

FORZA ROMA!