Billettinfo: Roma – Lazio

Dersom noen ønsker å kjøpe billetter til Derby della Capitale 29. sept, anmoder vi til å kjøpe de gjennom . www.asroma.com/en/tickets/buy-tickets. Billettsalget starter i morgen kl. 10:00.

Roma har i dag lagt ut info på sine hjemmesider om salget av billetter til derbyet den 29. september, der bekrefter de også at kampen spilles lørdag 29. september klokken 15. Info om priser og billettsalget til derbyet i Roma legges vanligvis ut ca. en uke før selve billettsalget starter. Denne gangen har klubben valgt en litt annen vri, infoen kom i dag og billettsalget starter i morgen klokken 10:00. Dette gjør at vi rett og slett ikke har tid til å ta imot bestillinger, samt sende inn en samlet bestilling via AIRC til denne kampen slik vi vanligvis pleier. Roma har dog nytt system for kjøp av billetter på nett som skal gjøre det enklere for supportere som ikke har muligheten til å møte opp på Roma Store. Vi oppfordrer derfor våre medlemmer til å kjøpe billetter direkte fra asroma.com i morgen klokken 10.

Uoffisiell gruppetur:

 

Vi kommer til å spise en felles middag i Trastevere på fredag 28. september, de som ønsker å melde seg på en slik middag må melde seg på via skjemaet nederst på denne siden. Vi kommer også til å samles utenfor Stadio Olimpico for å varme opp til kamp i 12 tiden kampdag.

Til de som ønsker å bestille billetter til Roma – Plzen så ligger disse allerede ute på aroma.com, men vi kan også ta imot bestillinger.

Spørsmål kan sendes til erlend@asroma.no