Spillervurderinger: Roma 5 – 0 Viktoria Plzen

Olsen – 7 En enkel dag på jobb for Olsen. Får god hjelp av forsvaret og holder nullen.

Florenzi – 8 Han Jobber bra offensivt og defensivt som alltid. Samarbeider godt med Cengiz Under på kanten og skaper masse sjanser. Assist på 5-0 målet.

Fazio – 7.5 Gjør en god jobb bakover og har god kontroll på angrepet til Plzen.

Juan Jesus – 7 Tar plassen til Manolas i kveldens kamp. Samarbeider bra med Fazio og sørger for å holde nullen.

Kolarov– 8 Gjør nok en solid kamp. Serberen er offensiv i hele kampen og gjør sakene godt defensivt. Assist på 1-0 målet.

Cengiz Under – 8 Viser seg fra sin beste side i kveld. Flink til å utfordre og skaper masse trøbbel for forsvaret til bortelaget. Scorer ett mål og har en assist.

Nzonzi – 7 God kamp av franskmannen. Gjør en solid jobb på midtbanen, god i duellspillet og fordeler bra med baller.

Cristante – 7.5 Stepper inn i fraværet til De Rossi. Viser seg fra en bedre side i kveld og gjør en bra jobb på midtbanen.

Kluivert – 8 Får sjansen fra start og leverer veldig bra. Flink til og utfordre, drible og skape sjanser. Samarbeider godt med resten av laget og scorer sitt første CL mål for Roma.

L.Pellegrini – 8.5 Gjør kanskje sin beste kamp for Roma i årets sesong. Involvert i nesten alle målene og har en strålende assist på målet til Cengiz Under.

Dzeko – 9.5 Kliner til i fra start og virker lysten på å score mål. Er målfarlig hele kampen og scorer 3 mål. Utrolig bra kamp av Edin Dzeko.

 

 

Innbyttere:

 

 Zaniolo – 6.5 Kommer inn for Cengiz Under. Får spille de siste 15 minuttene av kampen og gjør et bra innhopp.

Schick – 6 Kommer inn for Lorenzo Pellegrini de siste 15 minuttene av kampen. Klarer ikke utrette noe stort, men bidrar bra offensivt.  

Luca Pellegrini – 6 Erstatter en hardarbeidene Kolarov. Gjør mange gode løp offensivt i banen og har god kontroll på backen de siste 15 minuttene av kampen.