Spillervurderinger Fiorentina – Roma

Svak kamp hvor ulvene får med seg ett poeng til slutt. Mulig vurderingene bærer preg av misnøye med både spill og kvaliteten på Strive, så bidra gjerne med egne meninger.

 

Olsen: Trygg. Får dømt en svært strengt straffe mot seg da Simeone kom alene gjennom etter en halvtime. Veldig rolig kamp, tar seg greit av de få prøvelsene som kommer. Karakter 5

 

Florenzi: Villig på høyreback. Flere innlegg og forsøk på innlegg, men stort sett svært dårlig kvalitet på disse. Skapte noen sjanser. Utligner med et godt skudd etter 85 minutter. Karakter 5

 

Fazio: Noen viktige brytninger. Sikker med ball. Karakter 5

 

Jesus: Noen viktige inngripener, vinner stort sett i lufta. Karakter 5

 

Kolarov: Noen gode offensive løp, treffer ikke helt på innleggene. Ikke særlig oppofrende hjemover. Slår innlegget som leder til 1-1. Karakter 4

 

Nzonzi: Gjør som han pleier, takler, presser, går i duell og sender ballen til nærmeste medspiller. Ødelegger for motstandere og er vondt å møte. Bommer på de fleste pasninger som ikke er korte. Karakter 6

 

Lorenzo Pellegrini: Mindre synlig enn tidligere, kommer ikke like godt til i en defensiv midtbanerolle. At han bidrar mindre skyldes forhåpentligvis posisjonen, for kvaliteten i tidligere kamper har vært over dagens nivå. Beveger seg bra, lure pasninger og er den viktigste kreative spilleren i denne kampen. Karakter 7.

 

Under: Frisk, utfordrer gjerne, mye involvert i første omgang. Stygg pasning bakover som gir Simeone muligheten alene mot Olsen og fører til straffe. Nesten usynlig i andre omgang og byttes ut med Schick etter 73 minutter. Karakter 5

 

Zaniolo: Lite involvert i starten, kommer mye mer med etter hvert.. Uflaks når Fiorentinas forsvarer header frisparket i egen stolpe, og ikke i mål. Lovende spill. Byttes ut etter 67 minutter pga. vondt i flere deler av kroppen etter noen harde taklinger tidlig i andre omgang. Karakter 6

 

El Sha: Utgjør ingen fare, skaper heller ikke muligheter for andre. Har en grusom pasning bakover som nesten ender i en stor sjanse til Fiorentina tidlig i kampen. Byttes mot Kluivert etter 55 minutter. Karakter 2

 

Dzeko: Noen sjanser, virker ikke skjerpet foran mål i Serie A. Burde ha scoret etter 21 minutter på pasningen fra Lorenzo Pellegrini. Jobber mye, er på rett sted, men får til lite. Godt skudd etter 92 minutter. Karakter 4

 

INNBYTTERE

Kluivert (55): Prøver, men treffer ikke medspillere med innleggene sine. Noen gode forsøk på å sette fart framover. Karakter 3

 

Cristante (67): Lite synlig, men viser noen få tilfeller av god involvering fremover. Karakter 3.

 

Schick (73): Får ikke til noe av betydning. Karakter 2.