Spillervurderinger Roma 4 – 1 Sampdoria

Olsen – 6.5 Gjør nok en solid kamp for Roma og klarer nesten å holde nullen. Vanskelig å få gjort noe med utligningen til Defrel. Virker sikker i store deler av kampen og er flink til å sette i gang spillet kjapt. Olsen er litt dårlig i feltet, noe som fører til skumle situasjoner i boksen.

Florenzi – 6 Er kaptein for anledningen og spiller en okei match. Jobber som alltid mye begge veier, men ting klaffer ikke helt. Drar på seg et unødvendig gult kort rett før pause og taklingen sier noe om frustrasjonen til Florenzi.

Manolas – 7 Den greske romeren er som alltid på hugget. Vinner stort sett alle duellene sine og virker sikker bakover. Feller Ramirez i feltet 9 minutter ut i 2.omg men slipper unna når dommeren bruker VAR.

Juan Jesus – 7 Gjør en solid jobb bakover og scorer 1-0 målet for ulvene. Sterk i duellspillet men noe vimsete til tider.

Kolarov – 6.5 Gårsdagens «bursdagsbarn« spiller ikke sin beste kamp i Roma trøyen men legger ballen perfekt i beina på schick og får assist på 2-0 målet. Setter nesten ballen i eget mål på en svak klarering med hodet. Gjør en god jobb offensivt, men sliter litt mere defensivt i dag.

Cristante – 6 Spiller en god kamp i dag. Sørger for at Juan Jesus enkelt kan prikke ballen i mål etter en nydelig stuss. Bidrar godt defensivt, men har enda litt mere å gå på offensivt.

Nzonzi – 6.5 Det franske tårnet briljerer som alltid i duellene på midten og er flink til å fordele baller. Gjør en solid jobb på midtbanen og gjør det vanskelig for Sampdoria å komme seg gjennom midtbanen. 

El Shaarawy – 8 BB: Er soleklart banens beste spiller. Løper mye og setter forsvarerne til Sampdoria i vanskelige situasjoner. Utrolig flink til og utfordre og får godt betalt for det. Scorer 2 mål og det siste målet får til og med Totti til å dra på smilebåndet etter at han chipper ballen elegant i lengste hjørnet.

L.Pellegrini – 7.5 Vår nye playmaker gjør nok en bra match og formen hans virker stabil. Flink med ballen, slår masse gode pasninger og er god i dullespillet. Blir erstattet med Zaniolo i spilleminutt 78.

Kluivert – 7 Den raskeste ulven på laget gjør en bra match og fører til mye trøbbel i rekkene til Sampdoria. Drar av seg tre Sampdoria spillere før han setter ballen i stolpen. Viser gode takter undeveis i kampen før han blir ersattet med Under i spilleminutt 81.  

Schick – 6.5 Starter kampen i dag og ordner 2-0 ledelse for Roma. Flink med ballen og i duellspillet, men mangler litt bevegelse i boksen. Viktig for selvtilliten med scoring. Blir erstattet med Dzeko i spilleminutt 68, grunnet en kjenning i baksiden av låret.

Innbyttere:

Dzeko – 6 Spiller de siste 20 minuttene av kampen og sørger for at El Shaarawy enkelt kan sette ballen i mål, etter en frekk pasning gjennom feltet.

Zaniolo – IV

Under – IV