Spillervurderinger Roma 0-2 Real Madrid

Robin Olsen – 5,5: Har en del gode redninger, men de veier dessverre ikke opp for sleivsparket som førte til Bales 1-0 scoring.

Alessandro Florenzi – 6: Helt grei kamp av kapteinen. Hadde mange fine kombinasjoner med Ünder på høyrekanten – særlig i førsteomgang.

Kostas Manolas – 6: Gjør sitt beste, som vanlig. Får dog ikke mye hjelp av Fazio.

Federico Fazio – 3: Kriseforestilling av argentineren. Gjør en grei førsteomgang, men roter det til i andre. Hadde sammen med Olsen direkte skyld i Real Madrids første mål, og glapp i markeringen da Vazquez scoret spanjolenes andre for kvelden.

Aleksandar Kolarov – 6.5: Kanskje lagets beste i førsteomgang. Løper konstant opp og ned venstresiden og kunne notert seg for scoring. Etter hvilen mister serberen gnisten, trolig som følge av at majoriteten av lagkameratene hans slutter å løpe.

Bryan Cristante – 4: Treig, usikker og rotete.

Steven Nzonzi – 5: Makan til tannløs og anonym forestilling. Evner ikke å ta ansvar på midtbanen og blir byttet ut halvveis ut i andreomgang.

Cengiz Ünder – 4.5: Spilte bra frem til han like før pause blåste ballen over mål fra få meter. Etter tabben mistet tyrkeren alt av selvtillit.

Nicolò Zaniolo – 6.5: Romas beste spiller. Løper utrettelig, gir aldri opp, er kreativ, og er en av få som viser et snev av personlighet.

Stephan El Shaarawy – 6: Åpnet kampen godt, men må ut med skade etter 22 minutter.

Patrik Schick – 5: Fikk en ny sjanse til å vise seg frem, men mislykkes. Kom til et par gode muligheter.

 

Innbyttere:

Justin Kluivert – 5: Kom inn for El Shaarawy. Greide ikke å sette sitt preg på kampen.

Ante Coric – N/A: Kom inn for Nzonzi etter 64 minutter. Viste god innsats, men fikk ikke til noe særlig.

Rick Karsdorp – N/A: Kom inn for Zaniolo etter 69 minutter. Gjorde lite ut av seg.