Spillervurderinger Roma – Inter

Poengdeling mot Inter må sies å ha vært noe skuffende, med tanke på de forspilte sjansene gjennom kampen, Kolarovs straffe redder til slutt poeng.

 

Robin Olsen: Trygg, står der han skal. Fin redning mot Icardi etter halvtimen. Stopper Balde etter 34 min, men sjanseløs på scoringen til samme mann etter 37 min. Lite å gjøre i andre omgang, utenom scoringen til Icardi.

Vurdering: 6

 

Davide Santon: Villig på løp. Mindre solid bakover, opphever blant annet offsiden som gir Icardi en god mulighet etter 30 min. Gir lite rom for Perisic. Byttes ut etter 69 min.

Vurdering: 5

 

Kostnas Manolas: Spiller en grei kamp, vinner mye i lufta. Hadde pasningen til Under som endte med 1-1. Får en smell i høyre fot etter 53 min, men holder kampen ut. Mister Icardi på corneren som gir 1-2.

Vurdering: 5

 

Juan Jesus: Variabel i prestasjonene. Stygg feilpasning etter 50 min som nesten gir Inter 2-0. Mister Icardi på corneren som gir 1-2. Noen viktige blokkeringer.

Vurdering: 4

 

Aleksandar Kolarov: Mindre med offensivt enn tidligere i sesongen. Litt ute av posisjon når D’Ambrosio får ballen og legger inn til Balde på 0-1. Nydelig frispark etter 40 min, men keeper redder. Mer offensiv etter at Inter tar ledelsen. Setter en god straffe etter 74 min. God defensivt i kveld når han er på plass, men bruker tid på å jobbe seg hjemover.

Vurdering: 6

 

Steven Nzonzi: Står stort sett i veien for motspillere. Som vanlig eksperten på korte pasninger. Misbruker en god mulighet etter 55 minutter. Vinner ball både med bein og hode på midten. Plukker mange andreballer.

Vurdering: 6

 

Bryan Cristante: Jobber tidvis hardt. Mer involvert i 2.omgang. Stygg feilpasning etter 63 min, ødelegger muligheten for kontring, og gir nesten Inter en god sjanse imot. Beveger seg treigt, og får til veldig lite. Header rett utenfor nesten 5 min på overtid.

Vurdering: 5

 

Alessandro Florenzi: Godt skudd i starten keeper måtte gi retur på. En del involvert offensivt. Treffer stolpen etter 26 min. Flyttes ned til back når Kluivert kommer inn etter 69 min. Gjør en viktig blokkering etter 79 min. Villig på løp etter flyttingen til høyreback.

Vurdering: 7

 

Nicolo Zaniolo: Aktiv i starten, skaper noen nesten-sjanser. Mange gode involveringer. Godt skuddforsøk etter 25 minutter. Godt langskudd etter 32 minutter tvinger fram en god redning fra Inters keeper. Mye involvert utover i kampen. Burde nok fått straffe etter 35 min, men VAR ble ikke benyttet denne gangen. Får litt mindre til i andre omgang, og byttes ut etter 77 min. Kanskje italienerens beste kamp for Roma så langt?

Vurdering: 7

 

Zengiz Under: Rask og driblevillig, men får ikke til mye i første omgang. Blir stort sett stoppet i alle forsøk. Mer aktiv i starten av 2.omg. Enormt langskudd fra over 20 meter etter 51 min, Inters keeper rekker ikke å reagere og 1-1. Ellers lite bidrag i resten av omgangen. Byttes ut mot Pastore etter 83 min.

Vurdering: 6

 

Patrik Schick: Skaper en enorm sjanse for Florenzi etter 26 minutter. Aktiv og mange gode pasninger på en touch som skaper muligheter for lagkammeratene. Mye mindre delaktiv i andre omgang.

Vurdering: 6

 

Innbyttere:

Justin Kluivert (69): Sulten og villig, ønsker å være involvert. Skaper en enorm sjanse for Under etter 75 min, som tyrkeren bommer fullstendig på.

Vurdering: 5

 

Diego Perotti (77): Løper en det på flanken, uten å være involvert i noe av betydning.

Vurdering: ikke rettferdig å sette noe ut fra spilletiden.

 

Javier Pastore (83): Noen involveringer, men får ikke bidratt med noe nevneverdig. Får en mulighet på overtid, men skuddet går høyt over.

Vurdering: ikke rettferdig å sette noe ut fra spilletiden.