Spillervurderinger Cagliari 2 – 2 Roma

Olsen – 6.5 Gjør en helt grei kamp og har 3 gode redninger. Lite Olsen får gjort med resultatet.

Florenzi – 5 Spiller ikke sin beste kamp for Roma, men jobber som alltid mye opp og ned. Vinner flesteparten av duellene sine, men skaper ikke nok fremover.

Manolas – 4.5 Har ingen god dag på jobb. Svak i duellspillet og samarbeider dårlig med Fazio.

Fazio – 4.5 Får sjansen igjen mot Cagliari uten at det lykkes 100%. Samarbeider dårlig med Manolas og henger ikke med bakover.

Kolarov – BB: 6.5 Gjør en god kamp for Roma offensivt og defensivt. Scorer et nydelig frisparkmål og fører Roma inn i 2-0 ledelse. Banens beste.

Nzonzi – 5 Skaper lite sjanser, men er treffsikker i pasningsspillet. Vinner en del dueller, men ikke nærheten av hva man kan forvente.

Cristante – 6 Har tatt seg opp de siste 3 kampen for Roma og virker mere stabil og sikker. Scorer på et skudd fra 18 meter og sender Roma i 1-0 ledelse. God i pasningsspillet, men taper litt ofte ballen på midten.

Under – 5 Gjør ingen stor kamp for Giallorossi. God til å utfordre og strekke laget til Cagliari, men kommer til svært lite innlegg og sjanser.

Zaniolo – 6 Får sjansen igjen i Lorenzo Pellegrini sitt skadefravær. Kommer til en del skuddmuligheter uten å lykkes. Vinner en del dueller, men taper flest. God med ballen i beina og er nokså sikker i pasningsspillet.

Kluivert – 6 Spiller ballen fint ut til Cristante på 1-0 mål og undertegner seg for assist. Utfordrer forsvaret til Cagliari ved flere anledninger og kommer til flere gode innlegg. Svak i duellspillet men nokså sikker i pasningsspillet.

Schick – 5 sliter med å finne seg til rette i Roma og gjør ingen god kamp. Taper nesten alt av hodedueller i feltet og er svak i pasningsspillet. Kommer til noen skuddmuligheter, men er helt ufarlig.

Luca Pelleregrini – IV
Pastore – IV
Juan Jesus – IV

Di Francesco – 3.5