Spillervurderinger Juventus 1-0 Roma

Olsen – 7,5: Kveldens desidert beste spiller. Forhindrer stortap med en rekke feberredninger. Kunne dessverre ikke gjøre noe med målet til Mandzukic.

Santon – 5: Dårlig kamp av høyrebacken. Klønet det til på Mandzukic sitt mål ved å la kroaten slippe til altfor enkelt på bakerste stolpe. Virket også å være ukomfortabel da Alex Sandro gjentatte ganger kom på løp oppover venstresiden.

Manolas – 6.5: Når De Rossi ikke er på banen, er det Manolas som burde være kaptein. Er konsentrert og påskrudd. Vinner også det meste av dueller – både langs bakken og i luften. Befant seg ofte i flere en mot en-situasjoner mot Ronaldo & co. ettersom midtbanen sjeldent hang med på egen banehalvdel.

Fazio – 5.5: Et fargeløst bidrag. Glipper ofte i markeringene og hadde problemer med å håndtere fysiske Ronaldo og Mandzukic.

Kolarov – 5,5: En defensiv kveld for den offensive venstrebacken. Løp sjeldent fremover og virket lite overbevist de gangene han faktisk kom på løp.

Cristante – 5,5: Gud hjelpes så treg du er, Cristante. Bidro lite defensivt og hadde tidvis store problemer med å matche tempoet til Juventus’ midtbane. Hevet seg i andre halvdel av andreomgang da Juventus begynte å legge seg bakpå.

Nzonzi – 5,5: 30-åringen tilbyr dette laget svært lite. Spankulerer rundt på midtbanen og slår kun enkle pasninger. Blir byttet ut til fordel for Dzeko mot slutten av andreomgang.

Ünder – 5: Hva skal man si? Som vi har sett så mange ganger før viste tyrkeren grinta og prøvde, men fikk dessverre ikke til noe nevneverdig. Ble erstattet av Perotti etter 71 minutter.

Zaniolo – 6: En av Romas beste – igjen. Fremstår uredd og gir «alt». Får dog ikke til å skape all verdens, mye grunnet at det ikke var mye rom å boltre seg i.

Florenzi – 5: At Florenzi blir satt på venstrekant sier litt om hvor begrenset dette laget har blitt. Som vanlig gir han jernet, men det resulterer ikke i noe spesielt. Blir byttet ut til fordel for Kluivert etter hvilen.

Schick – 5: Det virker mer og mer sannsynlig at Schick går på utlån i januar. Fikk en ny sjanse på topp, men evnet ikke å ta vare på muligheten. Ble pakket godt inn av Juventus-forsvaret og kom sjeldent til noen sjanser.

Innbyttere

Kluivert – 5: Til tross for at unggutten fikk en hel omgang var det så vidt man kunne legge merke til hans tilstedeværelse. Blir for liten og puslete.

Perotti – 5,5: Positivt innhopp. Skaper trøbbel for Juventus-forsvaret. Forhåpentligvis får vi se Perotti fra start igjen snart.

Dzeko – N/A: Det er godt å ha deg tilbake, Edin.