Tre poeng i Parma

Roma slår Parma 0-2 i det som var årets siste kamp. Begge målene kom i 2.omgang. Bryan Cristante og Cengiz Under scoret hvert sitt mål. Med 3 poeng i gårsdagens kamp ligger nå Roma på sjette plass kun to poeng bak fjerde plassen. Nå tar ulvene en vellfortjent pause og returnerer den 14 januar mot Virtus Entella i coppa Italia.

Godt nyttår alle romanisti! Felice anno nuovo!

Spillervurderinger:

Robin Olsen – 7 Ingen travel dag på jobb for Olsen. Roma er sterke defensivt og hjelper Robin bra.

Florenzi – 7 Stabil som alltid. Har god kontroll på Parma sine vinger og bidrar bra offensivt. Samarbeider godt med Ünder.

Manolas – 7 Grekeren gjør det vanskelig for angrepet til Parma å komme seg igjennom. Sterk i duellene og flink til å lese spillet. Må ut med strekkskade når det er spilt 60 minutter. Erstattes med Juan Jesus.

Fazio – 6.0 Spiller en helt grei kamp. Vinner mye ball, men virkes usikker og gjør ofte feil. Har en del å gå på om han skal opp på fjorårets nivå.

Kolarov – 6 spiller ikke sine beste kamp for Roma men har god kontroll bakover. Lite kreativ offensivt og slår mye dårlig innlegg. Må opp noen hakk.

Cristante – 7.5 spiller nok en god kamp for Roma. Har vokst bra de siste månedene å presterer på et helt annet nivå nå enn tidligere i sesongen. Sørger for at Roma tar 1-0 ledelsen etter en frekk stuss på corner. Er god i duellspillet og bidrar bra offensivt.

Nzonzi – 6.5 God i duellspillet som alltid og trygg med ballen. God defensivt, men bidrar lite oppover i banen. Må opp noen hakk offensivt.

Ünder – 8 BB Skaper mye uro i rekkene til Parma og er flink til å skape sjanser. Kommer til flere gode innlegg og bidrar godt defensivt. Setter spikeren i kista og sørger for 2-0 ledelse når det er spilt 75 minutter.

Zaniolo – 6 jobber som alltid hardt og løper mye. Virker sliten etter kampen mot Sassuolo. Skaper lite og kommer til få sjanser. Zaniolo har vokst mye i Roma drakten de siste månedene og kan bli en stor spiller for fremtiden. Blir erstattet med Lorenzo Pellegrini når det er spilt 74 minutter.

Kluivert – 7 Løper mye og setter forsvaret til Parma i fare opptil flere ganger. Kommer til flere gode innlegg og bidrar bra defensivt. Må bli flinkere til å slå pasninger i rom, men gjør alt i alt en solid kamp.

Dzeko – 6.5 Kommer til noen gode sjanser og er sikker med ballen i beina. Beveger seg bra, men kommuniserer dårlig med vingene. Trenger spilletid etter skadeavbrekket. Godt se Dzeko tilbake på banen.

Innbyttere:

Juan Jesus – 6 kommer inn for Manolas når det er spilt 60 minutter. Gjør en god jobb og sørger for at Roma holder nullen.

Lorenzo Pellegrini – 6.5 Erstatter Zaniolo når det er spilt 74 minutter. Kreativ og god til å samarbeide. Leser spillet godt å slår flere ganger skumle pasninger i rom. Godt å ha Pelle tilbake.

Schick- IV Kommer inn for Dzeko når det er spilt 83 minutter. Får for lite spilletid til å gjøre noen endringer i kampen.