Billettinfo Lazio – Roma

Det har kommet en del forespørsler til denne kampen, men da billetter ikke er i salg fordi sikkerhetsmyndighetene har kategorisert kampen som risikokamp, har vi ikke kunnet ta imot bestillinger enda. Billettsalget til denne kampen vil normalt åpne 3 uker før kamp, men jeg har undersøkt med billettkontoret og fått signaler på at det ikke vil være noe problem for oss å få kjøpt billetter via AIRC.

Lazio – Roma 02.03.2019: Dette er en bortekamp, så selv om den spilles på Olimpico får vi ikke bestilt til det som vanligvis er våre tribuner og vi kan heller ikke si med sikkerhet hvor vi får billetter til de nevnte seksjonene:  Distinti Sud, Curva Sud og Montemario Laterale Sud. Montemario er nok den eneste 100% sikre tribunen for vår del, men vi har normalt klart å få tak i et knippe billetter til Curva Sud under tidligere bortekamper mot Lazio, så det skal ikke utelukkes. Hvis dere sender forespørsel om Curva eller Distinti Sud og det ikke er tilgjengelig kjøper vi automatisk billetter på Montemario.

*Prisene er med forbehold da dette er tatt fra fjorårets bortekamp mot Lazio

Bestilling og betaling:

Vi sender ut en bekreftelse på hvor dere får billetter på e-post og vi ber dere om å betale billettene omgående etter dette. Bilettforespørsler foregår på følgende måte: Fyll ut informasjon på denne siden samt skriv en bekreftelse på e-post til erlend@asroma.no merket den aktuelle kampen i emnefeltet, med navn på de du har skrevet inn i påmeldingsskjemaet. Minst èn av de påmeldte må være medlem. Betal deretter samlet beløp rett inn til vår konto via Vipps, det hele er såre enkelt: Du åpner appen og velger ”Kjøp og betal”. Deretter bruker du søkefeltet og skriver inn ”Roma Club Norvegia”, hvis du ikke har Vipps kan du sende beløpet til vår konto 1503.17.84147 i dagens kurs EUR-NOK.

Frist for bestilling av billetter er tirsdag 05.02 kl 12:00!

Vi vil sende informasjon til de som har bestilt så snart vi får bekreftelse fra AIRC om at billettene er i orden.

Forza Lupi!