Chievo Verona-Roma

Runde 23 i serie A sparkes i gang klokken 20.30 ikveld. Roma reiser nordover, nærmere bestemt Verona for å ta skalpen på nord-italienerne. Chievo kjemper med nebb og klør i bunn av tabellen mens Giallorossi kjemper om topp fire plassering. Det blir uansett ingen enkel match for noen av lagene.

Roma spilte forrige søndag 1-1 mot AC Milan hjemme på Olimpico, et resultat ikke alle var like fornøyde med. Prestasjonene i kampen var det ikke noe å si på, men flaksen var ikke med ulvene. En god Donnarumma sørget for et poeng til hver av lagene, noe trener Gattuso sa seg fornøyd med. Roma ligger før kampen på syvende plass på tabellen men kan med seier ta fjerde plassen fra Lazio, noe som burde motivere laget ekstra.

Chievo gjestet forrige helg Empoli og ledet komfortabelt 2-0 rett før pause. To minutter på overtid i 1. omgang utlignet Empoli og syv minutter ut i 2. omgang stod det 2-2. kampen endte tilslutt uavgjort. Per dags dato ligger Chievo helt i bunn av tabellen med kun 9 poeng. Skal laget ha en sjanse til å beholde plassen i serie A må det hentes poeng fremover.

Roma må klare seg uten Under, Olsen og Manolas i kveldens kamp. De sliter alle med skader og må dessverre stå over kampen. Marcano kommer mest sannsylig inn for Manolas, mens Mirante tar plass mellom stolpene.

Chievo sliter også med en del skadde spillere og må klare seg uten Pellissier, Tomovic og Seculin i kveldens kamp.

Forventet lagoppstillinger:

Chievo(3412) Sorrentino; Bani, Rossettini, Barba, Kiyine, Rigoni, Hetemaj, Jaroszynski, Giaccherini, Stepinski, Djordjevic

Roma(433) Mirante; Karsdorp, Marcano, Fazio, Kolarov, Cristante, Nzonzi, Zaniolo, Schick, Dzeko, El Shaarawy

Kampen sendes på Strive.

FORZA ROMA!!