Spillervurderinger Frosinone 2-3 Roma

Det ble ingen enkel kamp for Giallorossi mot Frosinone i lørdagens kveldsoppgjør. Vertene tok ledelsen 4 minutter ut i kampen, etter en kjempetabbe av vår svenske målvakt Robin Olsen. 25 minutter senere utglignet Dzeko til 1-1 og kun et minutt etter reduseringen satte Lorenzo Pellegrini inn 1-2. Når det var spilt 77 minutter ble Manolas fraktet ut av banen på båre og vondt ble verre når Frosinone utlignet til 2-2 kun minutter etterpå. 4 minutter på overtid banket Dzeko inn 2-3 målet og sikret Roma 3 viktige poeng. Skaden til Manolas virket svært alvorlig og det kan tyde på at vår kjære midtstopper ikke blir å se på banen i nærmeste fremtid.

Spillervurderinger:

Robin Olsen: 5 Tabber seg nok en gang ut og gir Frosinone ledelsen etter kun 4 minutter. Har noen gode redninger senere i kampen, men er alt for svak i boksen.

Davide Santon: 6 Gjør en god jobb defensivt og virker til å ha grei kontroll på høyere siden. Skaper litt for lite offensivt.

Kostas Manolas: 6.5 Spiller ikke sin beste kamp for ulvene men virker fortsatt til å ha delvis kontroll på rekkene. Roma sin desidert beste forsvarspiller i lørdagens kamp. Blir erstattet med Fazio 77 minutter ut i kampen.

Ivan Marcano: 5.5 Får sjansen fra start, men virker nølende og ufokusert. Gjør det litt for enkelt for angrepet til Frosinone.

Aleksandar Kolarov: 5.5 Har ingen stor dag på jobb og gjør litt vell mye feil. Skaper litt for lite offensivt og jogger for mye hjemover.

Daniele De Rossi: 6.5 Il capitano jobber som alltid mye begge veier og prøver seg hele tiden på pasninger i bakrom. Blir litt vell slurvete til tider, men gjør opp når han serverer tidenes pasning til El Shaarawy som flikker videre til Dzeko.

Steven Nzonzi: 5 Det franske tårnet sliter mye på midten og taper alt for mye dueller. Slurvete i pasningsspillet og gir gratis sjanse til Frosinone når dem utligner til 1-0. Blir erstattet med Cristante når det er spilt 65 minutter.

Diego Perotti: 6 Den argentinske driblefanten ligner ikke mye på seg selv og skaper svært lite sjanser. Trenger mere spilletid etter flere lange perioder med skader. Blir erstattet med Zaniolo når det er spilt 65 minutter.

Lorenzo Pellegrini: 7 En av Roma sine beste spillere i kveldens kamp. God til å drible, presis i pasningsspillet og scorer 1 mål. Ingen dårlig kamp av Italieneren.

Stephan El Shaarawy: 7 Jobber bra på vingen og skaper mye trøbbel for forsvaret til Frosinone. Nære scoring tidlig i kampen og serverer Dzeko enkelt når Roma reduserer til 2-3.

Edin Dzeko: 8 Banens beste spiller. Scorer to viktige mål og sørger for at Roma vinner kampen. Virker til tider frustrert, men holder roen selv om det til tider ikke glir like bra.

Zaniolo: 6 Kommer inn for Perotti, men klarer ikke sette sitt preg på kampen. Jobber som alltid mye, men skaper svært lite.

Cristante: 5.5 Kommer inn for Nzonzi og har noen gode involveringer. Må opp noen hakk for å levere på ønskelig nivå.

Fazio: IV spiller kun de siste 10 minuttene av kampen og blir dermed ikke vurdert.