GRUPPETUR 2019: Roma-Parma

Da kan vi endelig meddele at årets gruppetur er lagt til serieavslutningen, Roma-Parma på Stadio Olimpico den 26. mai.

Det er selvsagt tidlig å si noe om hvordan sesonginnspurten vil se ut, men enn så lenge tyder mye på at det vil være et rotterace for 3. og 4. plass mellom de fire klubbene fra Roma og Milano. Sesongens siste kamp kan dermed bli helt avgjørende, og vi håper så mange som mulig vil ta turen med oss for å forhåpentligvis se Roma sikre Champions League-deltagelse også neste sesong.

Ved siden av selve kampen har vi selvsagt også den faste fellesmiddagen, og i samkjøring med de andre skandinaviske supporterklubbene vil det også avholdes en ny fotballturnering lørdag 25. mai. Et mer detaljert program, samt informasjon om påmelding til turneringen, kommer i løpet av våren.

Vi håper, som alltid, at så mange som mulig kan bli med oss på årets gruppetur. Disse turene har gitt flere av oss minner for livet i foregående år, og ingenting tyder på at det ikke også vil gjelde i år.

Vi snakkes, og som alltid: FORZA ROMA!