SPAL-Roma

Ranieri & co reiste fredag ettermiddag nordover til byen Ferrara. I Den «lille« byen bor det ca 130.000 mennesker og er hjemstedet til fotball klubben SPAL. De blå og hvite fra nord kjemper om en plass videre i serie a neste sesong, mens Roma fortsetter kampen om topp fire plassering. Det blir langt fra en enkel kamp for ulvene, men om drømmen om Champions League spille neste sesong skal oppfylles er kun tre poeng godt nok.

Roma reiser nordover i håp om å ta med seg alle tre poengene hjem til hovedstaden, men som vi alle vet er det ingen enkle kamper i Serie a. Ranieri fører Giallorossi inn i sin 2 kamp som Roma manager og virker svært optimistisk til morgendagens kamp. På pressekonferansen tidligere i uken utalte Il mister seg om at laget er positive til endringene han har gjort og at han ser mye lyst i laget. Vi skal ikke se bort ifra at Dzeko og Schick spiller sammen på topp i morgen i en 4-4-2.

Når det kommer til tilgjengelige spillere er det fortsatt en del skader. Zaniolo er usikker til morgendagens kamp, men er med i troppen. De Rossi, Kolarov, Manolas, Pellegrini og Under blir alle fem hjemme grunnet skader. Florenzi fikk som vi alle vet rødt kort i forrige kamp mot Empoli og må derfor stå over kampen i morgen. Fazio er skadefri og klar for kamp i morgen, en mann Ranieri mener er en viktige brikke i Roma sitt forsvar.

SPAL er inne i en dårlig periode om dagen og står kun med 1 poeng på de siste fem kampene. Forrige helg tapte laget 2-0 borte mot Inter og er helt klart lystene på en seier i morgendagens kamp. De blå og hvite møter tøff motstand i et Roma som kjemper med nebb og klør om tre poeng, men ingen ting er umulig i fotball. Taper SPAL kampen kan de risikere å bli passert av Bologna og Empoli og da havne under den røde streken.

Troppen til SPAL er så å si komplett til morgendagens kamp og det er kun Manuel Lazzari som er usikker til kampen i morgen.

Forvente lagoppstillinger:

SPAL (442) Viviano; Bonifazi, Vicari, Felipe, Fares, Valoti, Missiroli, Schiattarella, Kurtic, Petagna, Floccari

Roma (442) Olsen; Santon, Fazio, Marcano, Jesus, Kluivert, Nzonzi, Cristante, El Shaarawy, Schick, Dzeko

Kampen vises på strive og sparkes i gang kl 18:00

Forza Roma!