Vårens gruppetur, Roma – Parma 25.-26. mai

Tradisjonen tro blir det gruppetur til den evige stad ved sesongslutt. Det blir også gjentakelse av den etter hvert så tradisjonsrike turneringen “Torneo Nord Europa Giallorossa”. Nytt trofe er under anskaffelse, og denne gangen er vi nødt til å ta den med hjem!

CTZ7X76WwAApOjW

Siden den første, riktignok uformelle gruppeturen i 2009, har gruppeturene til Roma Club Norvegia vært et fast innslag på vårparten av hver sesong. Vi har opplevd seire, tap og et par innbitte uavgjort-kamper (hvorav den mest intense undertegnede kan huske var 1-1 mot Lazio i 2013, i det som skulle vise seg å bli det siste derbyet byens administrasjon tillot å spilles på kveldstid). Og ikke minst, Francesco Tottis aller siste kamp.  Ved siden av selve kampen har vi også tradisjonelt arrangert en større fellesmiddag i sentrum av byen, etterfulgt av en aldri så liten tur på byen for de som ønsker det. Vi har opp gjennom årene skapt en del uforglemmelige øyeblikk sammen på disse gruppeturene, og uansett om du er en garvet veteran eller om dette blir din første tur med oss, så kan vi garantere en opplevelse du sent vil glemme.

Våren 2013 ble det også innført en ny tradisjon vi akter å holde ved like i år, nemlig turneringen mot de andre skandinaviske
supporterklubbene (samt den italiensk-britiske banden Lupi di Londra). I den første turneringen gikk vi som flere kanskje husker helt til topps da vi slo danskene på golden goal i finalen, mens det i 2015 ble et surt tap mot svenskene. Det som felte oss i sistnevnte turnering var en smal tropp og fraværet av en skikkelig keeper, derfor håper vi så mange som mulig benytter anledningen til å delta denne gangen. Forrige turneringen foregikk på fotballskolen til selveste Totti i Longarina, rett utenfor byen, og planen er å spille også årets turnering der. Det eneste kravet som stilles til deltagelse er fotballsko og godt humør, samt den nødvendige motivasjonen til å smadre de nordiske naboene våre
.

Våren 2013 ble det også innført en ny tradisjon vi akter å holde ved like i år, nemlig turneringen mot de andre skandinaviske
supporterklubbene (samt den italiensk-britiske banden Lupi di Londra). I den første turneringen gikk vi som flere kanskje husker helt til topps da vi slo danskene på golden goal i finalen, mens det i 2015 og 2017 ble meget sure tap mot svenskene i finalen. Det som felte oss i sistnevnte turnering var en smal tropp, og ikke keeperen som var turneringens beste spiller uten tvil, derfor håper vi så mange som mulig benytter anledningen til å delta denne gangen.

Torneo Nord Europa

I år holdes turneringen i samarbeid med en Radio-/webtvkanal fra Roma, med tidligere Romaspillere blandt radiovertene. Vi ønsker å invitere alle fotballspillende supportere til å bli med! ALLE er hjertelig velkommen i laget og ALLE skal få spille!
I denne forbindelse trenger vi litt info om deg til cupen. Fyll in i skjemaet her for påmelding til selve Turneringen.

Etter turneringen vil det bli avhold gallamiddag på Il Convento sammen med de andre supporterklubbene, dette var i 2017 en kjempesuksess.

Påmelding til middag og billetter til kampen vil foregå gjennom dette skjemaet. Fristen er satt til 1. mai. 

Da Roma ikke har lagt ut billettene for salg ennå kan vi ikke garantere hva pris på billettene vil bli eksakt, men de er ventet å ligge på mellom 67 og 82 euro for Tribuna Tevere der vi har garantert billetter gjennom AIRC.

Vi anbefaler å booke reise slik at man er i Roma på fredagen. Det jobbes med å få et offisielt besøk fra AS Roma under middagen.

NB. Roma Club Norvegia tar ikke ansvar for reise og opphold, dette må den enkelte ordne privat, men alle spørsmål kan rettes til erlend@asroma.no

Forza Roma!