Sampdoria-Roma

Runde 31 i serie A er godt i gang og klokken 20.30 gjester Giallorossi Sampdoria på deres hjemmebane Stadio Luigi Ferraris. Roma kjemper fortsatt med nebb og klør om fjerde plassen i ligaen, mens Sampdoria drømmer om spill i neste sesongs Europa League. Hjemmelaget har brennhete Fabio Quagliarella på topp og om Romerne skal ta alle poengene må veteranen stoppes.

Roma spilte 2-2 mot Fiorentina tidligere i uken. To ganger i kampen lå ulvene under men klarte å hente seg inn igjen begge gangene. Ranieri mente dette var godt tegn og at det viser at laget sin mentalitet har forbedret seg. I kveldens kamp er det nok en gang kun seier som er godt nok og skal laget klare det må det kjempes i nitti minutter.

Manolas er tilbake etter suspensjonen og glir rett inn i rekkene bak. El Shaarawy er også tilbake i troppen og starter muligens kampen. Perotti dro på seg en liten smell mot Fiorentina på onsdag og starter derfor på benken. Il capitano De Rossi og Cengiz ünder er begge tilbake i 100% trening, men ingen av de nevnte er klare for 90 minutter på banen. Florenzi nærmer seg skadefri og er tilbake i trening med laget neste uke, det er gode nyheter for Il mister. Davide Santon dro på seg en strekk på onsdag og er ventet å være ute 4-5 uker.

Sampdoria har hatt en bra sesong og ligger for øyeblikket på 9.plass i ligaen, kun 3 poeng bak Roma. Det vil si det samme som at om de blå vinner, så er de forbi på målforskjell. Årsaken til suksessen i år er spiss veteranen Fabio Quagliarella. Italieneren er toppscoreren i serie A med hele 21 mål på 29 kamper. Ikke nok med at Fabio har gjort det bra i ligaen så har han også blitt kalt inn på landslaget igjen. Den brennhete veteranen må stoppes i kveld om gjestene skal komme seirene ut av kveldens oppgjør.

Som Roma så sliter Sampdoria også med en hel del skader. De må klare seg uten Ekdal, Barreto, Caprari og Colley. Men så lenge Defrel og Quagliarella er tilgjengelig kan de slå hvem som helst.

Sist lagene møttes vant Roma 4-1 på Olimpico, vi krysser fingrene for en slik seier i kveldens oppgjør også.

Forventet lagoppstillinger:

Roma (4-2-3-1) Mirante; Karsdorp, Manolas, Fazio, Kolarov, Cristante, De Rossi, Zaniolo, Pellegrini, Kluivert, Dzeko

Sampdoria (4-3-1-2) Audero; Bereszynski, Andersen, Tonelli, Murru, Praet, Vieira, Linetty, Ramirez, Defrel, Quagliarella.

Kampen sparkes i gang kl 20.30 og vises på Strive.

Forza Roma!