Roma-Udinese

Påsken nærmer seg med stormskritt og det betyr også at siste innspurt av serie A nærmer seg. På lørdag gjester Udinese Olimpico i det man kan kalle finale 1 av 7. For det er akkurat 7 serierunder igjen og skal Roma spille Champions League neste sesong, må det hentes poeng i alle kampene. Udinese trenger sårt poeng for å komme seg enda lenger vekk fra nedrykksstriden, mens ulvene fra Roma kjemper sårt om topp fire plass. Stedet å være i morgen kl 18:00 er Stadio Olimpico.

Roma tok en etterlengte seier forrige lørdag mot Sampdoria borte, en slitekamp romerne kom best ut av. Daniele De Rossi prikket ballen inn når det var 75 minutter spilt og sørget for at Il mister og resten av laget kunne puste lettet ut. På lørdag venter neste utfordring når de sebrafargede nord-italienerne gjester Roma. Ranieri fortalte på pressekonferansen i går at Udinese var langt i fra noen lett motstander og at ulvene må holde fokus i 90 minutter om tre viktige poeng skal sikres.

Troppen til morgendagens kamp er nokså bred og skademarerittet som har fulgt Giallorossi gjennom hele sesongen ser ut til å avta. Florenzi er med i troppen igjen, men er usikker til start. Karsdorp og Santon er begge ute 3-4 uker. Robin Olsen har ikke levert etter forventingene og starter også kampen i morgen på benken. Om ryktene til Sky Sport stemmer er årsaken til at Olsen har blitt 2.keeper, at han kun kan noen gloser Italiensk. Ranieri mener at kommunikasjon er fundamentalt for å lede et forsvar.

Udinese er ubeseiret under deres nye trene Igor Tudor. Tudor har tatt 7 av 9 mulige poeng på sine tre kamper som trener og sist helg slo dem Empoli 3-2 hjemme. En spiller Roma må holde øye med er Argentineren Rodrigo De Paul. 24 åringen har 9 mål og 4 målgivende denne sesongen og er en fundamental brikke i Udinese sitt spill. En annen kjenning som vil gjøre sitt ypperste for å ødelegge i morgen er Roma-gutten Stefano Okaka Chucka. Kraftspissen slo aldri helt gjennom for Roma og er nå tilbake i Italia etter flere sesonger i andre land.

Troppen til Udinese lider av noen skader og de må klare seg uten Barak, Nuytinck, Hallfredsson og D`Alessandro i morgendagens kamp.

Forventet lagoppstillinger:

Roma (4-2-3-1) Mirante; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov, Cristante, De Rossi, Zaniolo, Pellegrini, El Shaarawy, Dzeko

Udinese (3-4-1-2) Musso; Opoku, Troost-Ekong, Samir, Stryger Larsen, Fofana, Mandragora, Ucan, De Paul, Lasagna, Okaka

Kampen sparkes i gang kl 18.00 og vises på strive.

Forza Roma!