Spillervurderinger Inter-Roma

Roma reiste til Milano i håp om å ta med seg alle poengene hjem til hovedstaden. Det startet veldig bra og etter kun 12 minutter curlet El Shaarawy inn ballen. Ulvene kjempet lenge om seieren, men måtte se seg tapt etter 60 minutter spilt, da dunket Perisic inn ballen og sørget for 1-1.

Romerne kan se seg fornøyd med 1 poeng mot Inter og drømmen om Champions League spill neste sesong lever enda. Under finner dere spillervurderinger

Mirante: 6.5 Gjør en nokså solid kamp og klarer nesten å holde nullen. Har en del gode redninger, men virker litt usikker til tider. 

Florenzi: 5.5 Starter kampen bra og virker til å ha god kontroll på angrepet til Inter. I 2.omg mister Florenzi litt fokus og glipper markeringen sin på Perisic når han dunker ballen i mål. 

Jesus: 6.5 Erstatter Manolas kun minutter før kampstart grunnet en strekk. Gjør en solid jobb bakover, men henger ikke alltid like bra med.

Fazio: 6.5 Gjør en god kamp for ulvene og sørger for at Inter ikke får mere enn 1 mål. Sterk i duellene og flink til å markere. Godt å se Fazio noen hakk bedre. 

Kolarov: 6 Har langt ifra sin beste kamp for Roma, men jobber godt defensivt. Må bidra høyere i banene om det skal skapes mere. Kommer til en god sjanse på tampen, en situasjon som enkelt kunne blitt straffe. 

Cristante: 6.5 Har forbedret seg bra utover i sesongen og virker mere komfortabel under Ranieri. Løper bra på midtbanen og er god hjemover. Skaper litt lite offensivt.

Nzonzi: 6 Det franske tårnet starter kampen i De Rossi sitt fravær. God i duellspillet og bakover. Ikke kreativ nok offensivt, noe som fører til mye balltap på midten.

Ünder: 5 Har vært skadet flere måneder og starter sin første kamp på lang tid. Skaper alt for lite på sin side og gjør det enkelt for forsvaret til Inter. Godt å ha tyrkeren tilbake. Blir erstattet med Zaniolo etter en omgang.

Pellegrini: 6 Har ikke sin beste arbeidsdag i Roma trøyen. Virker usikker og taper ofte ball. Gjør det litt vell vanskelig for Dzeko når kreativiteten ikke er der. Blir erstattet med Kluivert når det er spilt 80 minutter. 

El Shaarawy: 7 Roma sin absolutt beste spiller. Sørger for at Giallorossi tar ledelsen etter kun 12 minutter. Lager mye trøbbel for Inter når han utfordrer, men får for litt hjelp fra resten av laget utover i kampen.

Dzeko: 6.5 Gjør en helt grei match med tanke på arbeidsforholdene. Spiller som oppspillspunkt hele kampen, men får lite støtte av lagkameratene. 

Zaniolo: 5 Erstatter Ünder etter 1.omg uten at det lykkes så bra. Unggutten virker frisk de første minuttene, men det blir med det. Ikke like kreativ som vi har sett tidligere i sesongen.

Kluivert: IV Spiller kun de siste 9 minuttene av kampen og klarer ikke sette sitt preg på kampen.