ENDELIG SERIESTART!


Roma seriåpner hjemme mot Genoa søndag kl. 20.45.

Etter en hektisk sommer med store utskiftninger i spillerstallen og ikke minst ny trener er det endelig klart for seriestart. Roma tar imot Genoa hjemme på Stadio Olimpico, og det er knyttet stor spenning til årets sesong, om enn med lavere forventninger enn tidligere sesonger.

Paulo Fonseca har fått god tid til å bli kjent med sine spillere, så får vi se i hvilken grad portugiseren klarer å sette sitt preg på laget allerede fra første tellende kamp. Fonseca har varslet en offensiv spillestil og underholdende fotball i 4-2-3-1-formasjon. Treningskampene har vært mot svært blandet motstand, men laget gjorde seg bemerket med seieren (etter straffesparkkonkurranse) mot Real Madrid i Mabel Cup.  

Genoa har også byttet trener i sommer. Inn for Cesare Prandelli har en gammel kjenning kommet; Aurelio Andreazzoli. Andreazzoli var i mange år (2005 – 2017) i Romas trenerteam, og også hovedtrener en kort periode. Genoa ble nummer 12 i fjor. 

I følge Corriere dello Sport er dette sannsynlige lagoppstillinger:

ROMA (4-2-3-1): Lopez; Florenzi, Fazio, Jesus, Kolarov; Pellegrini, Cristante; Under, Zaniolo, Perotti; Dzeko. 

Reserver: Mirante, Fuzato, Mancini, Cetin, Zappacosta, Diawara, Veretout, Pastore, Kluivert, Antonucci, Schick.

GENOA (3-5-2): Radu; Zapata, Romero, Biraschi; Ghiglione, Lerager, Radovanovic, Schone, Criscito; Kouame, Pinamonti.

Reserver: Marchetti, Jandrei, Rizzo, El Yamiq, Barreca, Cassata, Jagiello, Romulo, Sanabria, Pandev, Favilli.

Kampen vises direkte på Strive, men alle Romanisti i Norge er hjertelig velkommen til Bohemen sportspub i Oslo hvor flere kommer til å samles for å se kampen. Se mer informasjon om arrangementet her: https://www.facebook.com/events/442369536492105/