Medlemskap 2020/2021


Kjære fratelli romanisti,

2020/2021-sesongen er allerede godt i gang, og i år som alle andre år har dere muligheten til å bli medlem eller fornye deres medlemskap i Roma Club Norvegia.

Under følger litt informasjon rundt RCN og hva dere kan forvente av supporterklubben i tiden fremover.

Medlemskontingent

I tradisjonen tro vil det bli sendt ut medlemspakker til alle som betaler kontingent. Vi tilbyr to typer medlemskap:

1. Individuelt medlemskap: kr. 250,- per sesong.

2. Familiemedlemskap: kr. 350,- per sesong. Familiemedlemskap gir for øvrig kun én medlemspakke. Ønskes flere medlemspakker må det bestilles individuelt og koster 100 kroner per ekstra medlemspakke.

Fornyelse av medlemskap: Er du allerede medlem og ønsker å fornye abonnementet kan du betale kontingenten via Vipps. Når du er inne i appen søker du «Roma Club Norvegia» i søkefeltet. For å tegne nytt medlemskap, KLIKK HER. Vi ber om at alle merker betalingen med navn, e-postadresse og postadresse. Slik sikrer vi at medlemspakkene havner på rett sted!

Selv om mange allerede er registrerte medlemmer setter vi pris på om dere kan sende en «jeg har betalt-e-post» til post@asroma.no med fullstendig adresse slik at vi med sikkerhet vet at pakkene blir levert til riktig adresse.

Medlemspakke og designkonkurranse

Årets medlemspakke vil blant annet inneholde et splitter nytt Roma Club Norvegia-skjerf som DU kan være med på å bestemme hvordan skal se ut. Vi har nemlig besluttet å avholde en designkonkurranse der den som designer det lekreste RCN-skjerfet stikker av med Romas nye hjemmedrakt. Her oppfordrer vi alle til å finne frem sine kreative sider!

Forslagene sendes til post@asroma.no.

Vinneren av konkurransen blir kåret fredag 20. november.

Juryen som skal kåre en vinner består av tidligere styremedlemmer i RCN.

Roma Club Norvegia 10 år – 2010-2020!

RCN fyller 10 år og i den forbindelse vil det arrangeres noe spennende i november, mer info om dette kommer senere.

Gruppetur

Det kommer ikke til å bli noen gruppetur i 20/21-sesongen grunnet COVID-19-situasjonen, men om tingenes tilstand bedrer seg utover vinteren/våren prøver vi å få til noen samlinger i Oslo.

Dersom noen ønsker å samles i andre større byer er det bare å ta kontakt, og så videreformidler vi budskapet via RCNs sosiale medier.

Diskusjonsforumet

Vi oppfordrer alle som ønsker å diskutere AS Roma med likesinnede til å melde seg inn i diskusjonsgruppen vår på Facebook. Den finner du HER. Følg oss også på Instagram (asroma.no) for ferske nyheter og kortfattede kamprapporter.

FORZA ROMA E FORZA ROMA CLUB NORVEGIA!