SPONTAN GRUPPETUR: ROMA-VENEZIA 15. MAI

Med det som forhåpentligvis blir det korteste varselet i Roma Club Norvegias historie har vi gleden av å annonsere at det blir en ad hoc gruppetur til Roma i forbindelse med Venezia-kampen den 15. mai. Et par representanter fra styret er til stede i Roma dagene før og etter kampen, og alle norske romanisti som befinner seg i byen er mer enn velkommen til å ta kontakt så fikser vi et opplegg fortløpende.

Dette kommer selvsagt brått på (ikke minst for oss i RCN), men vi håper å se et par kjente og ukjente fjes i den Evige Stad om en måneds tid. Gi oss gjerne en lyd dersom du allerede har planer om å dra på Roma-Venezia, eller dersom du også får et tilfelle av reisefeber og har spørsmål vedr. kampbilletter.

Håper vi sees, og alltid, uansett
FORZA ROMA! ❤️💛