Skadeoppdatering: Georginio Wijnaldum og Nicolò Zaniolo

Foto: Gazzetta dello Sport

Tilbake til overgangsmarkedet:

Etter søndagens trening, har Mourinho og resten av Roma-styret, sett seg nødt til å kaste blikket tilbake til overgangsmarkedet etter enda en midtbanespiller. Kort tid etter treningens ende, ble det kjent at Gini Wijnaldum har pådratt seg et brudd i tibia – den kraftigste av de to knoklene i leggen. Det bekrefter også Roma gjennom sine nettsider: «Som følge av et slag i løpet av dagens trening, er Wijnaldum vært under flere medisinske undersøkelser som viser brudd i høyre leggbein. Gini kommer de neste dagene til å undergå ytterligere kontroller. Forza Gini!»

Operasjon kan være den kjappeste løsningen for å komme tilbake, men debuten til nederlenderen i «Giallorosso» får vi ikke se før tidligst 2023.

Roma trenger derfor å få inn en midlertidig erstatter på midtbanen. De «hotteste» spillerne i skrivende stund er: Leandro Paredes (Psg), Adrien Tameze (Hellas Verona), Radja Nainggolan (Antwerp) og Tièmoè Bakayoko (Milan).

Det er ikke første gang Nicolò Zaniolo har et lengre skadeavbrekk fra fotballbanen, men denne gangen er det heldigvis bare snakk om 3-4 uker ute på sidelinjen, ifølge La Gazzetta dello sport. 23- åringen fikk skulderen ut av ledd halvveis ut i mandagens kamp mot Cremonese- som førte til et ufrivillig bytte mot Stephan El Shaarawy.