Dette er lagene Roma møter i årets Europa League

Foto: Eurosport

Fjorårets seier i Conference League, ga ikke bare stolthet, ære og penger i kassen for Roma, men det ga også en automatisk kvalifisering til gruppespillet i årets utgave av Europa League. I addisjon til dette, fikk Roma også en plass i pot 1- som i utgangspunktet skal være de antatt sterkeste lagene eller de som presterte best i deres liga året før. Det vil si at Roma ikke kan havne i gruppe med lag som: Manchester United, Arsenal og Lazio- som alle er i pot 1. Det vil imidlertid ikke si at de kan møte utfordrende lag: Feyenoord (pot 2), Monaco (pot 2), Fenerbahçe (pot 3) og ikke minst norske Bodø/Glimt (Pot 3).

Gruppe C består av følgende lag:

  • Roma (ITA)- 6. plass i fjorårets Serie A
  • Ludogorets 1945 (BUL)- 1.plass i fjorårets First Professional League (aldri møtt tidligere)
  • Real Betis (ESP)- 5. plass i fjorårets La Liga. (aldri møtt i en tidligere tellende kamp)
  • HJK Helsinki (FIN)- 2. plass i fjorårets Veikkausliiga (aldri møtt tidligere)