Fotballfeber i Roma og i Roma Club Norvegia!

Det koker i den evige stad for tida. Etter triumfen i Conference League er autoriteten og posisjonen til Mourinho udiskutabel. Og for første gang på lenge har Roma gjort flere sterke signeringer og samtidig klart å beholde de sterkeste kortene.

På tirsdag kommer Berlusconis nye klubb, Monza, til Stadio Olimpico. For tredje kamp på rad er det helt utsolgt. Ingen av oss forventer at vi skal ta hjem scudettoen i år, men vi har en fornemmelse på at vi er med på starten av et fotballeventyr i Roma. Og den følelsen er det lenge siden vi har kjent på.

Også i RCN merker vi en interesse og optimisme vi har lenget etter. Vi har fått faste steder å se kamp både i Oslo og i Bergen. På kampen mot Juventus var over 30 stykker til stede på Bakgården på Løkka i Oslo og det var en herlig stemning. Vi lover at det skal bli mange arrangementer på kampdagene fremover. Vi skal gi dere et lite stykke Roma både i Oslo og Bergen!

RCN gir virkelig valuta for pengene i år. For skarve 300,- kroner (individuelt medlemskap) eller 400,- kroner (familiemedlemskap) vil du i år få følgende:

  • Medlemspakke med diverse effekter og buff med Roma-trykk.
  • Invitasjon til en rekke arrangementer i Oslo og Bergen på kampdager.
  • Medlemsturer til Roma-kamper. Akkurat nå jobbes det med tur til Helsinki (Europe League) og en tur og turnering sammen de andre nordiske Roma-klubbene til kampen mot Milan 30. april 2023 i Roma.
  • Hjelp til å skaffe billetter til både hjemme- og bortekamper.
  • Rabatt på Roma-merch i AS Roma Store. Som medlem vil du få tilsendt en rabattkode et par ganger i løpet av sesongen, som Roma Club Norvegia har tilgang på gjennom vår paraplyorganisasjon AIRC.
  • Jevnlige medlemsskriv, oppdateringer og podcaster.
  • Et unikt samhold i kjærligheten til verdens vakreste klubb.

Så gå inn på på VIPPS og betal medlemskapet ditt så fort som mulig. Og verv gjerne flere til RCN. Avgiften gir oss muligheten til å få enda flere til å skjønne hvilken herlig lidenskap det ligger i å være Roma-supporter.

VIKTIG! Når du vippser det angitte beløpet, legg inn bostedsadresse og epostadresse i meldingsfeltet. Hvis vi ikke får oppgitt bostedsadresse, får vi ikke sendt deg supporterpakke. Får vi ikke oppgitt epostadresse, blir det vanskelig for oss å sende deg relevant informasjon, som f.eks. rabattkode på AS Roma Store.

Hvis bostedsadressen og epostadressen blir for lang for meldingsfeltet i Vipps, send en epost til medlem@asroma.no med fullt navn, bostedsadresse og epostadresse. Merk emnefeltet med «Medlemskap RCN 22/23«.

Scan QR-koden nedenfor, eller søk opp «Roma Club Norvegia» i Vipps.

Vi i RCN oppbevarer ikke dine personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle de formål de ble innhentet for. Dette betyr at vi kan beholde dine persondata i en lengre periode, men opplysningene blir slettet når vi ikke lenger ser det nødvendig å ha dem.

Forza Roma! Sempre!

Anders Hornslien og styret i Roma Club Norvegia