GRUPPETUR 2023: Roma-Milan

Da kan vi bekrefte at det blir gruppetur til verdens vakreste by til våren, og på plakaten står Roma-Milan den 30. april!

I årene før Covid var Roma Club Norvegias gruppeturer en årlig tradisjon, og nå satser vi på å gjenopplive den for fullt. Det betyr selvsagt kamp (på det som etter alt å dømme blir et stappfullt Stadio Olimpico), fellesmiddag, en grundig rangling rundt i det romerske utelivet og – forhåpentligvis – en fotballturnering med de andre nordiske supporterklubbene.

Enn så lenge har vi ikke stort mer informasjon å komme med, men det vil komme fortløpende oppdateringer ettersom programmet faller på plass. Til da er det bare å sette av siste helgen i april, fortsette å sverge til de gulrøde fargene og, dersom du mot formodning ikke har gjort det allerede: meld deg inn i supporterklubben.

FORZA ROMA!