Gruppetur 2023: påmelding

Det er snaue tre måneder til årets gruppetur går av stabelen, og vi i RCN ber alle som er interesserte i å delta melde seg på snarest mulig. Tradisjonen tro blir det selvsagt kamp (Roma tar imot Milan på det som garantert blir et smekkfullt Stadio Olimpico), og de vante tradisjonene med fellesmiddag og fotballturnering blir også å finne.

Fyll inn skjemaet under med fullt navn og kontaktinformasjon, samt hvilke aktiviteter du ønsker å delta på. Vi kommer selvsagt tilbake med mer informasjon når detaljene rundt turen er på plass, og enn så lenge er dere mer enn velkommen til å sende oss spørsmål dersom dere har noen.

RCN ordner billetter til Tribuna Tevere (pris ca 600 kroner), men flyog overnatting må alle påmeldte stå for selv.

Vi ser frem til å høre fra dere, og gleder oss til nok en legendarisk gruppetur til verdens vakreste by!

Frist til påmelding er fredag 10.02 kl 14:00! Ny frist 12.04!

https://docs.google.com/forms/d/1AOxxyfrCGKrR2-O6hLvcDynnUvPl1SrnKcs4FCxwFUY/edit?fbclid=IwAR0uopR7NxClRH_QPdfFeV1_PtEglWp4S4-Wx9d_8W7K4XnTdIFOqQHPxaM