Alessio Cerci

Alessio Cerci, 22, er nok et flott produkt av Romas eget ungdomsakademi. Etter Primaveralaget vant i 04/05 sesongen, ble vingen først lånt ut til Brescia, uten særlig hell. Året etterpå, derimot, var noe helt annet for Alessio. Han var etterhvert fast på Pisa-laget som skulle komme til å toppe tabellen, etter Cerci hadde scoret  8 mål på 14 kamper. Dette holdt selvsagt ikke helt inn, og Pisa forble en middelhavsfarer i Serie B, men uten tvil en god sesong for Cerci.

Året etter vurderte Romaledelsen det dithen at han ikke kom til å ha noen reell mulighet til førstelagsspill, og lånte ham ut til Atalanta og spill i Serie A.

Inneværende sesong er Cerci inn og ut av laget, og det har knyttet seg spenning til hvorvidt den unge vingen klarer å etablere seg på A-laget til Roma. Etter godt og vel halve sesongen har han spilt i samtlige turneringer Roma er innvolvert i, men har kanskje ikke hatt den inntreden på laget man hadde håpet. Men det er ingen tvil om at Cerci er en spennende spiller med ett stort potensiale det kan være interessant å føle i årene som kommer!