Allison Ramses Becker

ebedl3g0fxzak9a2nyduAllison Ramses Becker, eller bare Allison, ankom Roma sommeren 2016 fra det brasilianske laget Internacional hvor han hadde tilbrakt samtlige 15 år av sin karriere. Keeperen kostet Roma rundt €8 millioner.

Han debuterte i brasilianske Serie A i 2013, og tok keeperplassen fra rutinerte Dida i oktober året etter. Den påfølgende sesongen var han den ubestridte burvokteren til Internacional og spilte 57 kamper. Til sammen voktet Allison buret til sitt kjære lag 102 ganger.

Allison har representert Brasil på diverse ungdomslandslag, og fikk sin debut for A-landslaget i oktober 2015 i en 3-1 seier mot Venezuela. Allison voktet også buret under Brasils svake Copa America sommern 2016.

Allison beskriver seg selv som en rask keeper med gode posisjoneringsevner, og som en god igangsetter av kontringer. Keeperen fra Novo Hamburgo måler 1.93 på strømpelesten. Allison har valgt nummer 19 i Roma, noe som (befriende nok?) ikke betyr noe som helst: «Det betyr ingenting. Jeg hadde 22, så 1 hos Internacional, jeg har 1 med Brasil. Jeg gikk for 19 her fordi den var ledig.»