Artur Moraes

 

Artur er spilleren som ble hentet for å erstatte Gianluca Curci på som andrekeeper i 2008/2009. Etter Curci mistet sin plass i Azzurrini og heller ikke ble med til OL i Beijing skjønte man at tiden var kommet for å gi gutten spilletid og inngikk en avtale med Siena som sendte Curci, Barusso og Galloppa til Siena og Simone Loria og Artur til Roma. Artur har allerede debutert for Roma i sesongoppkjøringen med svært variable prestasjoner. Det forventes å bli lite spilletid på brasilianeren når landsmannen Doni er tilbake fra skade.

 

Artur startet sin karriere i den brasilianske eliteserieklubben Cruzeiro uten å noengang spille seg til fast plass på laget. Han ble lånt ut til Cortiba for sesongen 2006/2007 der han viste godt og solid keeperspill og ble etter dette snappet opp av Siena den 7. januar 2008. Senere samme måneden, 30. januar for å være nøyaktig, ble Artur leid ut til Serie B-klubben Cesena der han spilte 17 kamper.

 

Artur har fungert som back-up som Doni siden han kom til klubben, men fikk i 08/09 sesongen hele 11 kamper da Doni var skadet. Per dags dato er han fjerdevalget på keeperplassen i Roma og det spørs om ikke tiden hans i hovedstaden snart renner ut.