Om oss


AS Roma Norge ble opprettet sommeren 2006 som et resultat av behovet for å tilrettelegge et samlingssted for norske Romanisti. Nettstedet er vokst raskt, og er i dag en av Norges hyppigst besøkte og oppdaterte innen sin sjanger.

ASRoma.no er nettsiden av fans for fans og er dedikert til fotballklubben Associazone Sportiva Roma. Hensikten med siden er å samle alle Roma fans og skape et stort felleskap som kan være en god ressurs for alle. Denne websiden er en ideell organisasjon, som kort og greit betyr at vi har som hovedsakelig et annet mål enn å tjene penger. Vi tilbyr derfor alle våre tjenester helt gratis, og all administrativt arbeid i AS Roma Norge drives med andre ord på frivillig basis.

I begynnelsen var vi noen få overengasjerte sjeler som gikk i gang det ambisiøse prosjektet å få nordmenn engasjer i og rundt klubben. I dag er vi et titalls skribenter som jobber med siden, og antallet lesere har også økt drastisk fra oppstarten.

Vi er en uoffisiell webside og er på ingen som helst måte knyttet til den offisielle websiden til fotballklubben AS Roma www.asroma.it.

Vår visjon er å engasjere, informere og inkludere alle nordmenn som har et forhold til AS Roma. Enten om du ser en kamp en gang iblant, eller følger hver eneste kamp fra Curva Sud håper vi å kunne tilby et interessant produkt.


Vi tilbyr i dag flittige nyhetsoppdateringer om AS Roma. Videre får du også forhåndsrapport for å vite akkurat det du trenger før Roma skal knuse laget på motsatt banehalvdel. Det blir fulgt opp av match rapport som beskriver hvordan Roma har knust mostanderen for dagen og alle andre detaljene du ikke vil gå glipp av. Det har blitt skrevet informative artikler om Curva Sud, Historien, Stadio Olimpico og Derby della Capitale for at vi skal bli godt kjent med klubben og dens tilhørlighet. I tillegg kommer dybdeartikler om laget, enkeltspillere, økonomien, identiteten og kulturen, samt italiensk fotball for øvrig.

 

Redaksjonen