Edgar Alvarez

 

Edgar Anthony Alvarez er en liten og rask hondurianer som kom til Roma foran 2005/06 sesongen. Riktig nok da bare på lån, men pga. den tynne stallen, valgte Roma å gjøre ham til permanent Giallorosso.

 

Alvarez var på lån fra Peñarol i Uruguay, men før han havnet i Roma var det øyboerne fra Cagliari som introduserte ham for Serie A. Etter godt å vel 20 kamper påfølgende sesong i Roma, valgte klubben å leie ham ut da han ikke så ut til å kapre en plass blandt de første ellve. Oppdragsgiveren hans ble da Messina.

 

Høyrevingen, som er anvennelig stort sett langs hele kanten klarte ikke å redde Messinas kontrakt i toppdivisjonen, men bidrog med 32 kamper og 2 mål. Dersom han ikke blir lånt ut denne sesongen, tror jeg nok han må billage seg som backupspiller, og en slik rask trøbbelmaker man kaster innpå de siste minuttene for å gjøre saft av møre forsvarsben.

 

Er ypperlig til å lage frispark i gunstige posisjoner, men man skulle kanskje sett at hondurianeren var litt mer i det tekninske hjørnet og kanskje en litt mer stabil innleggsfot, men vi kan i det minste samles om at han er et bedre alternativ på høyrekanten enn det Willhelmsson noen gang var i nærheten av!

 

27-åringen trives efter sigende i hovedstaden, men forsvinner høysst sannsynlig før overgangsmarkedet stenger.