Fabio Borini

Fabio Borini er en 20 år gammel spiss som startet karrieren sin i Bologna, før han ble hentet til Chelsea i 2007. Der ble han raskt førstevalg på topp for reservene og ble toppscorer i 08/09 sesongen med 10 mål på 11 kamper. Sesongen etter ble han en del av Ancelottis tropp og fikk sin debut i Premier League da han kom inn mot Tottenham 20.September 2009. Han fikk også sin Champions league debut den samme sesongen da Chelsea spilte 2-2 mot APOEL i gruppespillet.

I mars 2011 ble han lånt ut til Swansea i Championship og var sterkt medvirkende til at Swansea rykket opp til Premier League med sine 6 mål på 9 kamper. Blant annet scorte han to mål i sin debut mot Nottinham Forrest.

2.Juli 2011 signerte Parma han gratis fra Chelsea, før Roma i slutten av august bestemte seg for å låne han ut sesong for 1.7 mill euro med en opsjonsavtale på 7 millioner euro.

Fabio Borini har blitt og blir sett på som et av Italias største fremtidshåp. Han er en typisk goalgetter, men har også andre kvaliterer som gjør at han kan spille andre steder i angrepet. Borini har en rekke U-landslagskamper og spiller for U-21 landslaget til Italia for øyeblikket.