Julio Sergio

 

Julio Sergio er brasilianeren som ble invitert til Roma av Doni. Han har også italiensk statsborgerskap. Sergio signerte for Roma etter et prøvespill i 2006. Luciano Spalletti trengte en brukbar tredjekeeper bak Doni og Curci, og signerte derfor brasilianeren. Han fikk prøvd seg i noen oppkjøringskamper sommeren 2007, uten å imponere noe særlig.

 

Sergio startet karrieren sin i Botafogo i 1995 men fikk ikke mange sjanser de fire årene han var der fram til 1999. Han spilte for diverse småklubber i Brasil de neste tre årene før han signerte for Santos. Han fikk karrieren på rett kjør da han spilte 22 kamper for Santos i 2002 som med stortalentene Diego og Robinho vant den brasilianske ligaen i 2002 og 2004. Brasilianeren fikk mindre kamper for hver sesong som fulgte.

 

Ferden gikk videre til Juventude, hvor han ble kjent med Doni. Uten å ha tilbragt mye tid i Juventude, ble han hentet til Roma som tredjekeeper. Tredjekeeper i Roma, det var han også i en god stund. De tre første sesongene i Roma fikk han ikke en eneste kamp i Serie A. Men vendepunktet kom da Spalletti ble erstattet med Ranieri på starten av 09/10 sesongen. Ranieri ga Julio Sergio tillit i Donis skadefravær og brasilianeren har imponert så mye at han nå har tatt ifra Doni keeperplassen.