Marco Andreolli

 

Marco Andreolli er blant dem som har blitt spådd en stor fremtid på gresset. Han spilte som en Turrone i U-21 EM i Nederland i sommer, og har vist seg fra sine beste sider de få gangene han fikk komme innpå for Inter.

 

For de av dere som ble så lei av Chivu-sagaen, er altså Interu ngdommen ett ledd i Chivu overgangen. 21 åringen er i første omgang delt mellom Inter og Roma – et eierskap som går over to år, og dermed avgjøres i blind budrunde – og kan spille midstopper og back.

 

Han fikk sin debut i Serie A mot Reggina i mai 2005 og ble allerede da lagt merke til av utallige italienske fotballesperter.

 

Man kan se at han har lært mye av Marco Materazzi, i form av plasseringsevne og duellspill. Det er bare å krysse fingrene for at ungutten skal slå ut i full blomst i hovedstaden, og bli like trollbundet som oss, slik at han blir værende.

 

Andreolli fikk en tung start på karrieren i Roma preget av skadeproblemer. Unggutten forlot Roma på utlån i vinterens overgangsvindu til fordel for Vicenza. Etter nok en tung start kom løsnet det etterhvert for Andreolli som spilte fast midtstopper de siste kampene. Sesongen etter tilbragte han sesongen i Sassuolo med stor suksess. Han ble en sentral brikke i et Sassuolo lag som kjempet om opprykk i Serie B og han var også fast inventar på Italias U-21 landslag.

 

Nå er han tilbake i hovedstaden og fungerer nå som back-up for Mexes, Juan og Burdisso. Noen kamper har det blitt på Andreolli denne sesongen og de gangene han har spilt så har han vist tegn på at han kan bli en god spiller å ha med videre.