RADJA NAINGGOLAN

254306x568_nainggolan

Det var enden på en overgangssaga da Radja Nainggolan endelig kom til Roma i januar 2014. Hele toppsjiktet i Serie A lå langflate etter den belgiske landslagsspilleren, men det var til slutt Walter Sabatini som trakk det lengste strået i forhandlingene med Cagliari.

Nainggolan markerte seg umiddelbart som en nyttig spiller. Ekstrem frekvens og aksjonsradius, enormt taklingssterk og en motor som ikke ligner noen ting. Den påfølgende sesongen (2014/15) var Nainggolan uten et fnugg av tvil AS Romas beste spiller.

Flere og flere Roma-supportere ble svette ettersom sommeren 2015 skred frem uten at Roma tilsynelatende ble enige med Cagliari om de siste 50 % av Radja. Men i slutten av juni kom partene i mål og Roma kjøpte de resterende 50 % av Nainggolan for €9 millioner. En nærmest symbolsk sum for en spiller av hans kaliber. Nainggolan signerte deretter en ny avtale med Roma som strekker seg frem til 2020.

Dersom Roma får beholde han så lenge kommer Nainggolan til å være en av de absolutt viktigste brikkene i laget i all overskuelig fremtid. Den tatoverte midtbanespilleren er vital for Romas suksess.